Son of Bambi Meets Godzilla

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie

USA, 1999, 2 min

ZDE: http://www.youtube.com/watch?v=VujzyznQ4eE(19.8.2008)

Přesně po třiceti letech od největšího crossoveru v dějinách je nám servírováno pokračování, které splňuje všechna sequelová kritéria - je pompéznější i efektnější. Naštěstí si někdo byl vědom, že opakovaný vtip není vtipem a stvořil "dvojku" lepší jedničky, byť ne o moc.(20.8.2008)

• hirnlego

Taťkovi tahle utopická trapárna s hnusně vypadajícím synkem nesahá ani po kopýtka (viď, Ondřeji).(2.9.2008)

• Flipper

Odplata je sladká. Ale tá 3-D grafika - ó môj bože, iba poriadna zbytočnosť.(5.1.2009)

• Le_Chuck

Geniálne úderná animácia, strhujúce tempo ústiace vo vražedný, brilatne vypointovaný záver. Až pixely lietali...(4.9.2008)

Blbost, ale pobavi...(19.8.2008)

• FateKEEPER

Rád bych věděl, proč se s tímhle někdo digitalizoval, když místo toho mohl třeba jet do Tesca a koupit si softbalový míček (zasvěcení drží huby).(4.1.2009)

• Stegr

40% - Vrtá mi hlavou, jak mohl mít Bambi syna, když byl rozmáznut v tak mladém věku... :)(25.9.2008)

• Winnfield

Blbosť... a nepobaví.(23.9.2008)

• Elmo.bubák

COOOO???:-D(6.1.2009)

• zlabus

Tohle dělá tatínkovi těžkou ostudu.(4.10.2010)

• Trainspotter

SPOILER!: PanenkoMarjá, co takový jutjůbacký blbosti tady v databázi vůbec pohledávají? Stará Godzilla se neumí ani trefit a jenom dělá machra s dupáním a přitom ji skolí jakási trapná raketka. A Bambi? Dělá machra a žere trávu. Tvůrcům se tenhle filmeček povedl asi tak, jakoby na té pastvě nebyl Bambi, ale nějakej čokl. Son of Bambi - Son of the Bitch.(4.2.2009)

• SonG

Lepší než starší brácha z 1969,ale znovu zopakuju komentář: Pobaven?...ehm...možná trošičku....(21.4.2009)

• messiah

Buď jsem to nepochopil, nebo je to sračk*. Jediný co mě v souvislosti s tím napadá je otázka "A co jako?".(5.1.2009)

• K.I.N.G.

O kapku lepší pointa než v kultovním hovnu pro pošahané idioty bambi meets godzilla. To není už ani možné co zase s malým princem provedli. Už jen když sem viděl, jak je to animované, myslel jsem, že se vybliju přímo na monitor - v tu chvíli by vypadal líp. Zatímco ten první počin, kdy se nějaký zoufalý fet'ák na pokraji sil nudil, mohl nějaké to malé dítě pobavit, toto?!?(2.9.2008)

• tom88

Originálne pokračovanie ala Quentin Tarantino, ale netreba to preháňať :)(22.8.2008)

• Fallen_One

Závody šneků jsou lepší podívaná. Ach jo, kdyby 6/10 nezabíraly úvodní titulky dal bych i jednu hvězdu, ale takhle...(6.1.2009)

"Dvojka" je sice barevná (oproti černobílé jedničce, je mi blbé psát barevnější :) ), vtipnější a s zajímavým nápadem. Oproti jedničce chybí chytrá pointa a Godzilla po těch 30-ti letech zřejmě ztratila zrak, takže za dalších 20 (psáno 6.1.2009)let bude určitě v brýlích.(6.1.2009)

• zdeny99

Dlouhý záběr na Bambiho, který se v klidu pase na louce. Zničehonic jej zašlápne Godzilla. Son of Bambi meets Godzilla je stejně natočený jako Bambi Meets Godzilla z roku 1969. Tentokrát už není kreslený, ale je zpracován na počítači. Vzhledem ke stáří snímku už i ta počítačová animace vypadá otřesně. Navíc i zde vidíme jen část nohy Godzilly.(17.10.2010)

• T-pack

Sorry. Bambi meets Godzilla mělo švih a hlavně nápad. Tohle je trapná povídačka (hlavně o pidlooké godzille) snažící se malému kolouškovi dohnat skóre absurdním způsobem. Záměr autora jsem nepobral. O tom, že tohle je důstojný sequel pochybovat nebudu... já totiž pochybuji, že toto se za sequel považovat dá. Můžete být sklamaní u pokračování Matrixu nebo u SW: Clone Wars, ale rozhodně nezažijete tak otřesný zážitek a zklamání, jako já u sledování tohoto paskvilu. A to přísahám.(6.1.2009)

<< předchozí 1 2