Reklama

Reklama

Beth Harperová (Kristen Bellová) je mladá, úspěšná, newyorská realitní agentka. V lásce má ovšem smůlu. A tak se vydá do Říma, kde ve fontáně zamilovaných ukradne několik mincí... a nápadníci jsou najednou doslova na každém rohu. Ambiciózní mladá Newyorčanka (Kristen Bellová), zklamaná láskou, vyráží na výlet do Říma, kde se chystá navštívit svou čerstvě provdanou sestru. Při procházce starobylou metropolí ukradne z fontánky zamilovaných několik mincí. A najednou se začnou hrnout nejrůznější nápadníci. Magnát v oblasti uzenin (Danny Devito), pouliční kouzelník (Jon Heder), pohledný malíř (Will Arnett) a model zamilovaný sám do sebe (Dax Shepard). Setkává se také s tajemným novinářem (Josh Duhamel). Ovšem je jeho láska pravá? Nebo je to jen kouzlo magické fontánky? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Monisek 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem nějakou příjemnou oddechovku, kterou jsem také dostala. Jsem spokojená. U některých scén jsem se dokonce málem počůrala smíchy :-) Nu dobře, nebylo jich moc, ale za další hvězdičku stojí... Kristen to tu sluší a Josh, jo Josh nikdy nezklame, je to prostě fešák. Nápad s fontánou se mi hrozně líbí, i když uznávám, že to mohlo být mnohem více propracované a zamilovaní pronásledovači mohli být víc vtipní než otravní. Jako celek ale film působí příjemně a neotřele. 70% ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Každá romantika má nějaké hranice a i když jsou podle mne dnešní romantické filmy na vzestupu, tenhle jim reklamu nedělá. Jedná se o neskutečně přeslazenou věc, kterou jsem naposled viděl v P.S. I Love You a jak všichni víme, příliš mnoho cukru škodí. Komediální část není až tak tragická, ale vtipy jako celek absolutně nezapadají do filmu, tento druh humoru je lepší rozvíjet v jiných žánrech komedií. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie považuji za vhodnou volbu před heterosexuálním sexem, avšak musí obsahovat sympatický páreček, hodně fórků, špetku romantiky a vše musí být opatrně promícháno. Rande v Římě se vytasilo se slušnou zápletkou, kterou však srazila nekomediální prkennost Kristen Bell, což naštěstí vykompenzoval spolek zamilovaných idiotů a spousta nepostradatelných životních mouder, z nichž za nejpotřebnější do života považuji toto: "Není emoce, kterou nelze vyjádřit klobásou!". ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Ale tak dalo se, je prostě úplně běžná a průměrná romantická komedie, plná klišé a očekávaných zvratů. Vlastně to byla docela nuda, ale dokoukat se to dalo. Zbožňuju Joshe Duhamela, ale teda jeho role v těhle filmech jsou pořád stejný. Škoda, že ten Lee Pace tam byla jen asi minutu. Dopadlo to přesně tak, jak jsem čekala už od začátku, bylo úplně jasný, že to vrácení toho žetonu s nim nic neudělá. Ale teda musím říct, že ta hlavní postava jednala hrozně nelogicky, Mě kdyby stalkovali 4 chlapi až tak, že se mi vloupají do bytu, tak prostě zavolám policii a nazdar, teprv pak řešim nějaký mince. Toho utíkání pro komický efekt tam už prostě bylo moc. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Pomalu, pomaloučku se smiřuji s tím, že v žánru romantických komedií se toho moc nového vymyslet nedá. Rande v Římě je toho dalším důkazem, kde se recykluje už několikrát zrecyklované. Chjo. V hlavní roli nezajímavá Kristen Bell mi sledování vůbec neulehčila (krom běhací scény v teplákovce), proto děkuji za Joshe Duhamela, který snad jako jediný pochopil, do jaké kraviny se to zase upsal. Ostatní přicmrndávači jsou jenom do počtu, což je škoda hlavně kvůli nevyužitému potenciálu čtyř vtipných charakterů. Danny DeVito byl v každém záběru nemastný, neslaný. Svou výškou dosahoval k dekoltu hlavní představitelky, čehož patrně vždy obratně využil (všimněte si kam míří jeho zorný úhel, když stojí tváří v tvář Kristen), Will Arnett a spol už jsou jen vrcholem trapnosti a scénáristické bezradnosti. Vše zachraňuje dříve zmíněný Josh Duhamel, u jehož ohrané hlášky "I did not see that coming" jsem se smíchu prostě neubránil. Dvě a tři čtvrtě. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je v galérii ako hlavné vystavované dielo fotografia od Petruccelliho s názvom "Hit". Fotografia bola pomenovaná podľa hlavného producenta filmu - Kirka M. Petruccelliho. (misterz)
  • Při natáčení scén ve fontáně měla Kristen Bell pod šatami nohu obalenou pytlem na odpadky, protože měla na noze spáleninu 2. stupně, na kterou se nesměla dostat voda. Úraz se jí stal při jízdě na motorce s Daxem Shepardem. (ter.s)
  • Keď stojí Beth (Kristen Bell) na začiatku filmu vo fontáne lásky a pozerá sa na mince, väčšina z nich je v americkej mene, hoci sa nachádza v Ríme. (misterz)

Reklama

Reklama