Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety se Sarah Hathawayové z jejího bytu v Los Angeles ztratil její milovaný a problémový syn. Sarah se stále vracejí divné sny o jejím synovi a dávají ji naději, že jej jednou najde. Po deseti letech konečně nachází vodítko k tomu, kde by její syn mohl být. Soukromý detektiv nachází knihu s ilustracemi kosatců, které takto kreslí jen on. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Za jeden den jsem viděl dva filmy od Lebedeva, a každej je úplně jiný. LEbedev nemá vyhraněný žánr. A to je dobře dalšího Vlkodava bych asi nedal, za to tohle bylo o něco lepší. Ale i tak žádný zázrak se nekoná. Film je klišé ale způsob jak je to natočený je výborný. Nicméně je tu i dalších malých plus hudba, kamera. Ale i tak dost mínusů herci. Takový vlažný průměr, film na který rychle zapomenu. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu nechybí ani krimi zápletka nebo mystery prvky. Však se také točil v tajemném St. Peterburgu. První pecka - matka (v podání Anne Archer) si počíná jako kdyby dělala soukromé očko už od dětství. Na všechno přijde a vyrazí, směr Rusko. Druhá pecka, která na mě čekala, byl chlapec tulák, který ke všemu němý, trpí předtuchami, takže si brzy padnou do náruče. Děj prozrazovat nebudu, ale byl jsem rád, že jsem byl asi ve druhé polovině filmu 15-20 minut napnutý jak v nějakým lepším thrilleru, zato konec jsem vůbec nepochopil. Asi toho mystery bylo na mě příliš. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale je to hloupej film. Od začátku do konce jsem se nudila, a bojovala s touhou to vypnout, ale když už, tak to dokoukám. Nechci prozrazovat děj, tak řeknu jen to, že konec je z celého filmu to nejblbější a nejstupidnější. Takže další hodina a půl ztracená u filmu, který, vzhledem k tomu že se pyšní označením "mysteriózní", přestože lepší by bylo ho nazvat "nelogicky fantasmagorický", by se měl zahrabat a zasypat tunou hlíny a zalít betonem. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Co čekat od DVD Edice? Určitě ne žádnou pětihvězdičkovou pecku, kterou nevytřepu z hlavy hodně dlouho. Tak jsem k tomu přistupoval a musím říct, že Můj ztracený syn byl celkem snesitelný. Jen ten zoufalý výraz A. Archer mně už po čase šel na nervy. ()

Reklama

Reklama