Reklama

Reklama

Jezero smrti

Trailer

Steve chce vzít svou drahou polovičku, přítelkyni Jenny, na romantický víkend pryč z města k jezeru Eden. V panenské přírodě plánuje požádat Jenny o ruku. Setkají se tam však s partou mladých teenagerů, kterým se moc nelíbí, že jsou na jejich oblíbeném místě vetřelci. Steve se snaží nejprve o vyjednávání, ale zbytečně. Nebezpečný kolotoč hry o přežití se roztáčí ve chvíli, kdy partička ukradne jeho auto a potyčka skončí smrtí psa jednoho člena gangu. Skupinka v čele s psychopatickým mladíkem se rozhodne pomstít způsobem, který se vymyká normálnímu lidskému chápání. Hra na kočku a myš začíná. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 291)

brit84 

všechny recenze uživatele

Strašným způsobem mě tady nasíralo chování hlavního hrdiny. Pokud si hned od začátku nedokáže sjednat respekt u party mladejch soplů, tak si má zbalit svoje krámy a jet radši jinam. A pokud čekáte, že konec to napraví, jak to někdy u tohohle typu filmu bývá, tak na to zapomeňte. Ten se totiž veze na stejné vlně debility, jako zbytek filmu. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÝ - opravdu parádní horror. Bohužel, tohle je realita. Taky máme před panelákem takový gang nezaměstnaných puberťáků - zmrdů se sockou. Od rána do večera jen sedí na laviččce, chlastají, fetují a dělají bordel. Věřte mi, že kdybych měl kulomet tak ty zasrané zmrdy pozabíjím. Teď mají dokonce soutěž - kdo víc rozbije plastových oken a ještě se tomu smějí. Co se týče filmu, litoval jsem hlavní hrdinku a přál jsem si, aby ty parchanty zlikvidovala jednoho po druhém...... takže ten konec mne zklamal :-) Film je zcela jistě totální antikoncepce - po shlédnutí nemáte chuť zplodit dítě, protože tohle z něj na 100% vyroste! ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak takhle psychicky zle mi dlouho nebylo. Jaký otec, takový syn a takhle to dopadá, když je jeden těžce psychicky postíženej a kolem něj deset blbejch. To je hned vidět, že tyhle děti si odmalička nečetli Foglara a nenechali se jím inspirovat k dobrodružným hrám a životu plnému lásky, přátelství a tolerance. Je to sice přehnaný obraz, ale na druhou stranu je pravda, že tohle je problém, který pomalu nabírá na intenzitě a bude se jen obtížně řešit. Alespoň na chvíli dopřáli tvůrci diákovi potěšení v té malé závěrečné satisfakci, ale ...no nebudu spojlerovat. Posuďte a zamyslete se sami. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Nekorektní buransko-teenagerský exploitation z británie se veze na nové francouzské krvané vlně, zároveň je však vystaven na Boormanových survival základech. Romantické večery u jezera, dny plné potápění v křišťálově čisté vodě a k tomu jako bonus tlupa spratků na kolech a jejich zlý pes. Proč ne. Zvlášť, když se od poloviny děj nabere obrátky, o kterých se mi na začátku ani nesnilo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdivočelé deti z knihy anglického spisovateľa Williama Goldinga „Pán Múch“ sú oproti bande teenagerov z tohto filmu len partia neškodných, roztomilých anjelíkov. To v akej miere je tu zachytená detská beštialita je dychberúce. Z vyčínania tých mladistvých šialencov mi behali zimomriavky po chrbáte. Je to už hodne dávno, čo som videl takto kvalitne spracovaný exploitation. Nádherné prostredie, gradujúca atmosféra, extrémne násilie, dobre zvolení herci, vrátane tých detských. Surové, krvavé mäso. Delikatesa. Bravó! Už viac krát som tu v komentároch uviedol, že som obdivovateľom horrorovej tvorby. No a ako ortodoxný fanúšik horrorov musím dať tomuto snímku plné hodnotenie. ***** ()

Galerie (36)

Zajímavosti (16)

  • V scéne po návrate na pláž je možné vidieť tieň mikrofónu. (mivr)
  • Jezero Eden je ve filmu umístěno ve Velké Británii, ve skutečnosti se ale nachází v americké Minnesotě. (LentilleLily)

Reklama

Reklama