Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 1

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (367)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Totální průser, chvílema sem netušil jestli sleduju horor, nebo dost nepovedenou komedii.Na Poltergeist jsem se hodně těšil a to hlavně díky trailerům, ano ano, opět jsem skočil na špek těm sestříhaným dvěma minutám toho nejlepšího.Nejdřív bych začal u scénáře, který udělal z rodiny nesnesitelné kretény, fotr je nula bez práce, hlupák a typický americký křupan, matka taková ta domácí puťka a pak tři totálně nevýrazný haranti, já mít takovou femily, dobrovolně čapnu tu bandu špatně digitálně vytvořených bubáků a vodejdu s nima do prdele.Takže hned ze začátku bohužel nemáte absolutně žádné sympatie k rodině.Strašit sice začne poměrně brzy a pár scén bylo na infarkt, jenže to spočítáte na prstech ruky a trvá to asi patnáct minut.Když totiž skříň sežere nejmladší maso v rodině, tak všichni s totálně nepřesvědčivým výrazem pokrčí rameny a na scénu přijde partička absolutně nesympatických lovců duchů a atmosféra jde totálně do prdele a když do toho všeho bordelu přijede trapák Jared Harris, je film už doslova ponořený ve sračkách.K tomu všemu si přičtěte totálně zabité herecké výkony, příšerný triky a iritující pokusy o tumor, teda o humor.Jestli tohle viděl James Wan, tak se zvedl, zakroutil hlavou a s ironickým úsměvem procedil ''kreténi''.Poltergeist je totálně nezvládnutý film a snad nejhorší remake.Mrtě jsem se těšil a jsem neskutečně zklamaný.Za pár opravdu výborných scén přeci jen ten film nepošlu úplně do prdele, ale rozhodě tam patří Gil Kenan, potkat ho....tak se mu vytlemim do xichtu.Už se nemůžu dočkat, až si zpravím chuť třetím Insidious.40%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

U Kenana je víc než u kohokoliv jiného vidět, že měl před Poltergeistem na kontě pouze dětské filmy a tak ani není divu, že stvořil disneyovský horor pro celou rodinu. Bez napětí, lekaček, atmosféry, krve a s těmi nejklišovitějšími strašidly, která patří spíš do céčkových hororů. Navrch byl přítomen mě extra nesympatický a protivný chlapeček a dobrou vizitkou pro horor není ani fakt, že jsem se prakticky celou stopáž vesele uculoval. Ale přesto jsem se bavil, což má na svědomí nejspíš naivita, se kterou byl film točen a ukázková klišovitost, která je, chtě nechtě, svým způsobem poutavá. Tak trochu guilty pleasure. 50% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná hororová předělávka, kterou člověk v posledních minutách, hlavně díky zjevení Jareda Harrise opravdu nemůže brát vážně. První hodina je ale místy poměrně slušnej horůrek. Atmosféru se vybudovat povede a první strašení plně funkční. Hodnocení pod dvě hvězdy je zcela mimo mísu. Ti lidi se na to podle mě nekoukali a hodnotili maximálně trailer nebo něco podobného. Pro film je škoda že Insidious s Conjuringem předvedli ještě vyšší level. V mých očích je tohle i díky více než solidním hercům určitě jedna z lepších předělávek. Na tohle plivat nemá smysl. 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Chcete vidieť dobrého Poltergeista? Pozrite si originálny film. Ako remake je to veľká bieda, sám o sebe je film celkom stráviteľný a aspoň nie je frustrujúco nudný ako minulého roku Annabelle. Dá sa na to pozrieť, ale je škoda, že to nie je strašidelné. Napriek tomu sa na to pozerať dá, ale ako som už povedal na začiatku - radšej si pozrite originál. To je skutočný horor a oveľa pôsobivejší než toto. A mimochodom...Ďakujeme Johnovi Deerovi za film, ktorý dokopy naozaj nikto nechcel. Hodnotenie: C- ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Vrhl jsme se do neznáma, protože název Poltergeist, mi absolutně nic neříkalo (staré díly neznám) a jsem nakonec příjemně překvapený tímto Hororem. Původně jsem si myslel, že to bude ve stylu Insidious či V zajetí démonů, což tenhle typ moc nevyhledávám, ale ve spojení paranormálních jevů, jako zde, se mi to dost líbilo. V druhé polovině mě to vyloženě vcuclo a vyplivlo až na závěrečné titulky. Finále bylo suprový. Sice to není Horor plný krve či infarktových lekaček, ale občas bodne i tohle. Čtvrtá hvězda za slušné obsazení a za to, že děti v hororech nesnáším a tyhle na facku nebyli. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 60. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama