Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 2

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (367)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem si zašel do letňáku s osůbkou, kterou jsem chtěl sbalit - to se mimochodem povedlo. Každopádně lekačka v první polovině, poté slabší doznívání, ba dokonce komedie. Rockwella mám opravdu rád, a tady mi nevadil. Vždycky mě u hororů dostane, že i když je někdo vystrašenej k pos*ání, tak se stejně jde podívat do toho temnýho kouta, aby zjistil, co a jak ho zabije :) Průměrný horůrek ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pohodovej rodinnej fantasy horůrek v posledních minutách eskalující v nefalšovanej popcorňák, kterej se fakt vážně brát nedá. Digitál a hraní si s barvičkami je pěkné a je velká škoda, že jsme se na "druhou stranu" podívali jen v několika málo záběrech, protože vizuálně je vymodelována parádně. Poltergeist je zvláštní horor - na jednu stranu je tak blboučce staromilský, ale přesto je natočený jako moderní horor - v tom dobrém, i v tom špatném. Moc sice nevyděsí, ale jako oddychová zábava funguje. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Čistý priemer ktorý originálu nesiaha ani po členky no na druhej strane vo vlne súčasných hororových príšerností vcelku pozerateľný rodinný horor. Technická stránka filmu ok, obsadenie tiež ujde ale tie triky boli značne podpriemerné. Ako jednohubka stráviteľné ale osobne radšej volím originál. 80te roky sú skrátka nenapodobiteľné. Slabšie 3*. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od Poltergeista nic a taky jsem nic nedostal jen další průměrnou duchařinu která se objevuje každý měsíc aspoň jedna. o prvním Poltergastovy jsem se dozvěděl zpátky v roce 2004, mezitím se vystřídalo plno režisérů a já do dneška nepochopím proč to nedaly někomu schopnějšímu. Tenhle film má přesně 3 velké problémy které originál neměl, problém číslo 1). efekty a elektronika, ve filmu je dron, tablet a jiné serepetičky které byly naprosto zbytečné a hlavně vypadalo to hloupě, a efekty byly co se týká efektů v nemertvém světě("rift") tak to bylo naprostá katastrofa, a zkurvila totálně všechno co jsem filmu odpouštěl. Problém číslo 2). postavy ty byly tak špatně napsané a klišovité že bych brečel, postava toho bráchy- ten v původním filmu byl posera a nesnažil se si hrát na hrdinu, v remaku je posera a pak se z něj stane hrdina, cítil jsem se trapně z toho kluka. Hlavní postava Madison nebyla ani trochu roztomilá jako O´rourke. Navíc její "They´re here" byla úrážka remaku. No a problém číslo 3). Film je naprosto bez atmosféry, původní film i když v dnešní době ne moc děsivý měl atmosféru hodně silnou, tady není ani vteřinu. No nic, nemůžu říct že mě film zklamal hodně, scény s klaunem byly fajn a některé scény mě bavily a Rockwell mě hodně bavil. Scény s Harrisem byly taky zábavné ale s ostatníma jsem měl problém. Pro mě je to lehce podprůměrný remake který už vidět nemusím.45%. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Totální průser, chvílema sem netušil jestli sleduju horor, nebo dost nepovedenou komedii.Na Poltergeist jsem se hodně těšil a to hlavně díky trailerům, ano ano, opět jsem skočil na špek těm sestříhaným dvěma minutám toho nejlepšího.Nejdřív bych začal u scénáře, který udělal z rodiny nesnesitelné kretény, fotr je nula bez práce, hlupák a typický americký křupan, matka taková ta domácí puťka a pak tři totálně nevýrazný haranti, já mít takovou femily, dobrovolně čapnu tu bandu špatně digitálně vytvořených bubáků a vodejdu s nima do prdele.Takže hned ze začátku bohužel nemáte absolutně žádné sympatie k rodině.Strašit sice začne poměrně brzy a pár scén bylo na infarkt, jenže to spočítáte na prstech ruky a trvá to asi patnáct minut.Když totiž skříň sežere nejmladší maso v rodině, tak všichni s totálně nepřesvědčivým výrazem pokrčí rameny a na scénu přijde partička absolutně nesympatických lovců duchů a atmosféra jde totálně do prdele a když do toho všeho bordelu přijede trapák Jared Harris, je film už doslova ponořený ve sračkách.K tomu všemu si přičtěte totálně zabité herecké výkony, příšerný triky a iritující pokusy o tumor, teda o humor.Jestli tohle viděl James Wan, tak se zvedl, zakroutil hlavou a s ironickým úsměvem procedil ''kreténi''.Poltergeist je totálně nezvládnutý film a snad nejhorší remake.Mrtě jsem se těšil a jsem neskutečně zklamaný.Za pár opravdu výborných scén přeci jen ten film nepošlu úplně do prdele, ale rozhodě tam patří Gil Kenan, potkat ho....tak se mu vytlemim do xichtu.Už se nemůžu dočkat, až si zpravím chuť třetím Insidious.40%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Téměř polovina kostýmů a rekvizit použitých ve filmu byla prodána fanouškovi v Anglii ještě před uvedením filmu do kin. (LUKICKK)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama