Tenhle pořád mám opravdu velmi ráda.(15.1.2009)

Mimořádně zdařilý dokumentární pořad zblízka přibližuje jednu z prvních dam naší lehkonohé hudební Múzy. Marie Rottrová se stala, jak to vyjádřil jeden z komentujících protagonistů, setrvalou seriózní stálicí naší scény hudby pro lidi (pop music). Uměřenost formy a sevřenost obsahu jsou paralelně sepjaty do přesvědčivého celku. Výsledek se zdá být snadný a samozřejmý; opak je pravdou.(10.9.2008)

prostě docela zajímavý dokument, víc k tomu asi není co dodat. 80%(27.11.2008)

Za připomínání některých archivních materiálů. Typicky za rarity s Hankou Maciuchovou a Ivetou Bartošovou uva.(4.7.2011)

Zajímavé poohlédnutí za minulostí našich osobností. Díky tomuto pořadu si uvědomíme jakými byli lidmi, co dokázali a poznáme spletité nitky jejich příběhů.(30.12.2008)

Zajímavý pořad ČT. A troufám si tvrdit, že je jeden z nejpovedenějších, které nám ČT servíruje. Já viděl jen jeden a půl dílu. Ten první byl o herci Ondřeji Vetchém. Tohoto herce obdivuji a to ne jen kvůli tomu, že je to jihlavský rodák. Dokáže dokonale zahrát jakékoliv postavy. Od čerta z pohádky S čerty nejsou žerty až po novináře Kadlece ze seriálu Místo v životě. Tento díl jsem viděl celý. Zrovna nedávno jsem zapnul televizi, ale až ve chvíli, kdy už byla polovina dílu pryč. Zrovna byl o herečce Gabriele Vránové. Tato herečka mě zaujala hlavně v seriálu Chalupáři, který jsem si velmi oblíbil. Dokonale zde hraje manželku svému záletnému manželovi (Menšík). Nečetl jsem její životopis a tak mě velmi překvapilo, že jejím synem je Ondřej Kepka, který se proslavil díky roli Honzíka v seriálu Arabela. Na tomto pořadu se mi velmi líbí, jak jsou nám herci představováni. Na pozadí běží postavy, které hrají a do toho mluví herečtí kolegové a vyzdvihují jejich výkony a to nejen herecké, ale i životní. Už se nemohu dočkat dalších dílů. Jen je škoda, že takto výborný pořad trvá jen 20 minut, protože ty neskutečně rychle utečou. Nemohu hodnotit jinak než 80%.(4.11.2008)

• kingik

Dosti slabý pořad ve kterém vždy opěvují nějakou zapadlou hvězdu aniž by ji za něco zkritizovali. A tohle mě teda nebaví.(13.3.2009)

Shlédl jsem pár dílů a vesměs se jednalo o zdařilé dokumenty o hercích, do jejichž profesního i osobního života je nahlíženo.(18.10.2008)

Další z řady dokumentů o známých herců a hereček či zpěváků ,zpěvaček a pod. Kdy se od mala až po současnost dozvídáme jak se šlapala cesta ke slávě či naopak.(30.10.2008)

Hodně povedené.(12.3.2009)

Tieto dokumenty mám rád a vždy sa pozriem, keď mám čas.(27.11.2008)

Prima tohle můžu(27.7.2011)

Hudba ve znělce: Xploding Plastix - Treat Me Mean, I Need The Reputation (2000)(4.4.2010)

Někdy až neuvěřitelné a spletité příběhy lidí kumštu.Je vcelku zábavné a hodně zajímavé sledovat,jak ta či ona postava dospěla a kampak že vedly kročeje její.(19.8.2009)