Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl "Nezabiješ" z nové série, který byl opravdu hodně povedený. Jde vidět, že Langmajer stále umí. Mělo to vážnost, realističnost, nechybělo tomu napětí a konečně je to taky něco pořádného ze života a člověk si trochu udělá obrázek, jak to u nás v soudnictví funguje a nejen v něm. Závěr byl dechberoucí. Za podobné české snímky jsem velice rád. 85% 4/5 Po shlédnutí druhého dílu musím hodnocení zvednout, zatím to vypadá, že se bude jednat o kvalitní sérii příběhů a jejich zpracování je prozatím dokonalé. 95% 5/5 Po třetím díle hodnocení zůstává. Sice malinko slabší díl, ale Jirka Mádl byl opět skvělej a dal tomu to správné tempo. Čtvrtý díl byl naopak o něco lepší, Kryštof Hádek byl opravdu přesvědčivý. Suma sumárum 5 hvězdiček, druhá série si zaslouží uznání. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe řemeslně zvládnutých českých seriálů. Práce s kamerou, střihem a hudbou. Jediný problem je ovšem v nás, kdy nedokážeme ohodnotit práci druhých - navíc když něco takového vzniklo v tak pro nás prohnilé televizi jako je NOVA. Ať je Nová jakákoliv buď zastáváme názor že produkej podprůměrnou zábavu nebo že přináši pouze negativní zpravodajství. Jedno je jasné, má dostatek peněz na to aby zaplatila kvalitním profesím jako je režisér, střihač či herece. Nutně pak vznikají díla neříkám výborná v celosvětovém měřítku, ale na české poměry či vůči ostatním seriálům TEČKA. ()

Reklama

danliofer 

všechny recenze uživatele

Z českých seriálů poslední doby ten, na který jsem měla chuť se podívat jako na celek. Každá epizoda měla něco do sebe. Po dlouhé době jsem měla pocit, že se dívám na seriál, který se nestylizuje a docela trefně pojmenovává životní úskalí současného českého (a nejen) života. A přestože seriál vzešel z pera různých tvůrců, ve výsledku působí velmi soudržně. Hercům byly poskytnuty nové herecké polohy. A dvojí účinkování Jana Budaře ve dvou úplně rozdílných rolích vřele doporučuji zhlédnout. Za zajímavost považuji i to, že Soukromé pasti uvedla NOVA, od níž jsem podobnou dramaturgickou koncepci vůbec neočekávala. Tato řada vyčnívá nad dlouhodobým průměrem o hodně řádů pojišťoven štěstí, letišť, VKV, ordinací v růžové zahradě apod. seriálového braku. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na televizi nova je tento dramatický seriál naprosto nepřekonatelný. Nejedná se o další z odpadů jedné z nejkomerčnějších televizí snad na celé planetě - a neskutečně mi napínavý a zajímavý děj narušují každých deset minut běžící reklamy - ale je to překvapivě poutavé. Nedovoluji si tvrdit, že to sleduji pravidelně, protože už kvůli zmíněným důvodům mi přijde zvrhlé jim plnit nesmyslnými hodnotami jejich koláče sledovanosti ale ty díly, které jsem viděla mě odzbrojily a donutily přemýšlet nad hloubkou určitých životních dramat, které se dějí kolem nás ale ani je nevidíme nebo se dokonce můžou dít někomu blízkému. To je na tom to nejhorší a toto je cesta jak si to uvědomit. Natočit nenásilnou formou a s herci, kteří jsou opravdu věrohodní a pro každou z těch špatných rolí se prostě hodí něco co lidi zvedne ze židle. ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Tohle se jednou "známkou" hodnotit nedá. To není seriál, ale cyklus příběhů s naprosto odlišnými tématy i obsazením. Podle osoby režiséra a hereckých osobností se také liší (a dost výrazně) kvalita jednotlivých filmů. Některé jsou fakt dobré a překvapivě se vymykají z "Novácké" produkce. Některé ovšem svůj původ nezapřou. Takže - než hodnotit průměrně, počkám, až někoho napadne jednotlivé filmy "osamostatnit". ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě "Smím prosit o lásku" si hlavní roli zahrála Zdena Studénková. Herečka si na natáčení přivezla své osobní střevíce, a to až ze Slovenska. (MTHRFCKR)
  • V epizodě "Jiná láska" si jednu z hlavních rolí zahrála Zuzana Stivínová, která v době natáčení měla krátké vlasy. Svou roli proto odehrála prakticky celý v paruce. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama