Reklama

Reklama

Soukromé pasti

(seriál)
Česko, (2008–2011)

Hrají:

Zdena Studenková, Jan Budař, Martha Issová, Josef Polášek, Marek Daniel, Miroslav Etzler, Klára Issová, Roman Zach, Vilma Cibulková, Aňa Geislerová (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. (TV Nova)

Recenze (280)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem teprve první díl, resp. už druhý, v pořadí a musím tedy říct, že si mi to docela líbilo..Aktuální námět i téma, ale dobré i samotné zpracování zdařilé i po vizuální stránce. Na Novu nezvykle zvučný herecký ansámbl, vesměs civilní herecké výkony. Zatím tedy hodnotím tento novácký projekt vyloženě o ženách a pro ženy kladně, určitě se jedná o nadprůměr z takto už podprůměrné novácké seriálové produkce..Možná by to jen chtělo v některých úlohách obměnit některé herce, poněvadž vidět stále ty stejné obličeje pořád dokola s vlastním podvědomím, že právě na tu svou určitou roli nemají nebo se tam nehodí, mi jako divákovi nedělá dobře:-( Uvidíme, co bude dál, ale jak říkám, zatím je nastavená laťka dost vysoko.... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy zajímavé, jiné méně, ale na televizní produkci slušný nadprůměr. Také herecké obsazení se ve většině případů povedlo, ale co mi vadí je sem tam nějaká ta scénáristická berlička a především nevěrohodné a lacině působící promluvy hlavních postav do kamery. Přesto hodnotím veskrze kladně jako nadprůměr v rámci toho, co obvykle můžeme v televizi vidět a určitě se kouknu i na další díly. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

V rámci současné seriálové produkce nesporně výjimečný cyklus, odhalující stále ještě nevyužitý scénáristický potenciál jednotlivých tvůrců. Kaleidoskop osobních monodramat, přinášejících očekávatelnou diskusi ve vnímání současné české společnosti, je především vynikající studnicí lidských charakterů. Jen minimálně lze v českých seriálech vnímat blízkou sounáležitost rozehrané situace a nebanální uchopení postav, s nimiž je divák chtě nechtě konfrontován. Svého vrcholu tu dosahují bezezbytku také mnohé herecké výkony, ať už v ženských (Brodská, Balzerová, Žilková, Studénková, Kostková, Vilhelmová, Geislerová, Vášáryová, Cibulková, Chýlková, Issová a další) či mužských (Vaculík, Bartoška, Dlouhý, Langmajer, Hádek, Daniel, Budař, Etzler, Kratina, Navrátil a další) partech. Soukromé pasti jsou mimo své výrazné kvality jakýmsi vykoupením z hříchů nekonečných seriálových šuntů, pro něž je TV Nova společným jmenovatelem. Zdá se, že i mezi hnojem existuje malá šance na úspěch. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Něžný vetřelec" - Tatianu mám celkem ráda a Lukáše taky, takže obsazení v pořádku. I děj mě zaujal, sama nevím, jak bych se v roli Karolíny zachovala. ****. "Fajn brigáda" - Parádní díl. Sandru jsem z "Ordinace" zrovna nemusela, ale zde mě příjemně překvapila. Konec taky perfektní. *****. "Jiná láska" - Opravdu realistický pohled do života lesbiček. Obě hlavní představitelky byly fantastické. ****. "DNA jako důkaz" - Tereza Voříšková je hvězdou své generace. V tomto dílu je krásně vidět, jak se historie opakuje (kdo viděl, ví, jak to myslím). Pro mě přesto jen za ***. "Láska v moll" - Úžasný herecký výkon tří hlavních hrdinů, také musím poprvé vyzdvihnout přenádhernou hudbu a její dojemnost. *****. "Malý terorista" - Romanovo chování mi v mnohém připomnělo rozmazleného synáčka máminé kamarádky, takže pro podobnosti s realitou *****. "Tatínkova holčička" - Naprosto neuvěřitelný (ale bohužel pravdivý) pohled na sexuální zneužívání mladistvých. Pořád jsem doufala v potrestání zla, ale konec mi vehnal slzy do očí. Kam jen ten svět spěje? Nejlepší "soukromá past". *****. "Ukradená spermie" - Herci mi byli nesympatičtí, hlavní hrdinka byla (s prominutím) úplně pitomá. *. "Smím prosit o lásku?" - Je vidět, že po sedmi výborných příbězích už nic lepšího nepřijde. Se "Soukromými pastmi" to jde z kopce a tento díl je toho důkazem. Skoro žádný děj, konec vlastně úplně chybí. *. "Tři do páru" - Tak tenhle díl byl opravdu ze života, protože podle mého názoru se do takové situace dostává tak polovina národa českého. Vzhledem k rozhořčení nad minulými díly pouze ***. "Riskantní interview" - Eliška Balzerová zahrála opravdu na výbornou, ale o Veronice Žilkové už takové mínění nemám. Nikdy jsem ji moc ráda neměla a zde mi byla opravdu nesympatická. Příběh ale jinak patřil k jednomu z nejlepších. ****. Září 2011: začala jsem sledovat i novou řadu. Po dvou dílech jsem s výsledkem velmi spokojená. "Nezabiješ" - Pochybuji, že tento díl zbytek série překoná. Spolu s "Tatínkovou holčičkou" vrchol tohoto počinu. Nikde jsem Jiřího Langmajera neviděla hrát lépe. *****. "Manželství nebo život" - Terezu Kostkovou nemám jako herečku vůbec v lásce, jinak to ale nebylo špatné pokoukání. ***. "Útěk" - Nesnáším chlapy. I Vojta Dyk si zaslouží takhle skončit, když hraje takového... Bohužel i tohle je realita. A sakra dobře zobrazená (i když mi poprvé v životě lezl na nervy Jirka Mádl a ta nána, co hlavního hrdinu svedla, byla taky otřesná). ****. "V síti" - Myslím, že z takového tématu šlo vytěžit daleko víc, ovšem Kryštof Hádek se spolu s Etzlerem zařadil mezi největší slizouny celé série. ***. Cyklus zatím skončil a já po dvou řadách hodnocení zachovávám. ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlépe řemeslně zvládnutých českých seriálů. Práce s kamerou, střihem a hudbou. Jediný problem je ovšem v nás, kdy nedokážeme ohodnotit práci druhých - navíc když něco takového vzniklo v tak pro nás prohnilé televizi jako je NOVA. Ať je Nová jakákoliv buď zastáváme názor že produkej podprůměrnou zábavu nebo že přináši pouze negativní zpravodajství. Jedno je jasné, má dostatek peněz na to aby zaplatila kvalitním profesím jako je režisér, střihač či herece. Nutně pak vznikají díla neříkám výborná v celosvětovém měřítku, ale na české poměry či vůči ostatním seriálům TEČKA. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (11)

  • V epizodě "Jiná láska" Daniela vyhazuje z okna komplet povlečení postele. V dalším záběru je ale s přítelkyní v posteli s bílým prostěradlem. (Twyer)
  • Herce Miroslava Etzlera (Ondřej) si někteří diváci až příliš spojili s jeho rolí v této epizodě a zažil kvůli tomu nejednu nepříjemnou chvíli. Když jel po odvysílání epizody metrem, přistoupil k němu muž a se slovy: „Ty víš, za co to je,“ mu plivl do tváře, zavzpomínal v pořadu Exkluziv (od r. 2013). (Lauralex)
  • V epizodě "Tatínkova holčička" ve scéně, kdy mlátí Ondřej (Miroslav Etzler) Veroniku (Berenika Kohoutová) opaskem přes zadek, mládil Etzler místo herečky, aby jí neublížil, Etzler opaskem o své stehno. Po nátačení ho měl plné modřin a celé od krve. (MTHRFCKR)

Související novinky

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

Noir Film Festival slaví 5. narozeniny

16.08.2017

Cynismus Humphreyho Bogarta, šarm Roberta Mitchuma, křehkost Lizabeth Scott, rafinovanost Alfreda Hitchcocka, temné příběhy z Mexika, napínavé filmové jízdy noirovými vlaky a standard v podobě… (více)

Reklama

Reklama