Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Wesley Hardin (Rock Hudson) sní o koupi farmy a svatbě se svojí přítelkyní Jane (Mary Castle). Vydělat peníze na tento sen se snaží pomocí podvádění při hrách pokeru. Jednou v noci však narazí na dalšího podvodníka a v sebeobraně jej zastřelí. Wes je od této chvíle na útěku a další problémy se na něj jen nabalují. (Mol)

Recenze (3)

Mol 

všechny recenze uživatele

MAYBE IT'S BECAUSE YOU AND ME ARE BOTH THE SAME KIND! LIVING HIGH ON THE HOG TODAY BECAUSE WE DON'T BELIEVE TOMORROW'S GONNA COME!!! Rock Hudson je chlap jako hora a s pistolí to umí líp než Wild Bill Hickok. Jsem rád, že nakonec zůstal s Rosie, protože Jane byla hloupá slepice, která uměla vše jen komplikovat a kritizovat Wese za střílení lidí. Film má pár krásných slovních výlevů a konec možná mohli udělat víc dramaticky. Jako že by Wes farmu nikdy nezískal nebo prostě na konci umřel a tak.. ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou minutách si někdejší psanec a vězeň cestou do redakce, kde chce nabídnout k zveřejnění své paměti, potřese rukou se sympatickým starým žalářníkem, pokusí se pohladit hříbátko (které na takové projevy příchylnosti není připraveno) a pohladí, podrbe a poplácá pejska. Hraje ho Rock Hudson a my víme, že tenhle John Wesley Hardin nebude mít mnoho společného s oním dějinným. A co je horší, bude s ním strašlivá nuda. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zas Rok Hadsn vo westerne, no ale vo velkom prehraval, dialogy sa v strede filmu nedali pocuvat, maketa westernoveho mestecka je umela, kulisy az podpriemerne, Lee Van Cleef a Julie Adams cosi zachranili, ale nuda zase suverenne prevladla . 50 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • John Wesley Hardin skutečně existoval. Byl to nelítostný zabiják a na svém kontě měl až čtyři desítky vražd. (Mol)

Reklama

Reklama