Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když spolužáci ze střední připraví obézní Maggie (Nikki Blonsky – Hairspray), ten krutý žert a přihlásí ji bez jejího vědomí do školní soutěže Královna krásy, změní své zakřiknuté a bázlivé spolužačce život. Není krása jako krása a ta skutečná se nedá měřit na kilogramy váhy. Maggie se z ošklivého káčátka mění v oblíbenou kamarádku a její cesta za zlatou korunkou je lemována poraženými hubenými blondýnami. Jenže žádná cesta za slávou není jednoduchá a stát se skutečnou královnou někdy i bolí… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní film o stupidní tlusté krávě, která místo aby přestala tolik žrát, tak se snažila změnit okolí - že vlastně být vyžranou prasnicí je zcela normální. Já také nemám ideální postavu, ale nikomu to nevnucuji! Prostě ubohý film....... a ke všemu totální NUDA ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Byla to blbost, ale dalo se to vydržet. Když to porovnám si filmem Lady XXL, který jsem viděl o pár hodin později, je toto nepatrně lepší. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem, či to náhodou nieje provokácia, písať sem komentár tučnými písmenami ;-) Konzum a tlustý hnus povýšený na zábavu. Toto neberiem, páni. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

No mazec.. hlavní postava se chová jako absolutně nesympatická kráva, která má sebelítosti na rozdávání. Jinak nás čeká klasické schéma podobných filmů - tudíž neočekávejte žádná překvapení, resp. se na film nedívejte vůbec. Já měl na výběr.. buď se učit na zkoušku, nebo se výjimečně podívat na něco v televizi. :) Snad si to po zkoušce nebudu vyčítat. :D BTW: Proti tlustým lidem nic nemám - hlavní "hrdinka" byla nesympatická kvůli tomu, co říkala, ne kvůli tomu, jak vypadala. BTW2: Film chápu jako dobře míněný konzum americkému publiku, které je přetloustlé a tohle ho zkrátka asi dojímá. A zároveň to je pro takového diváka dobrý alibismus - "nevadí, že jsem tlustý/á, ona je taky a dokonce se stala královnou". ()

meave 

všechny recenze uživatele

Nedívam sa na takého filmy - považujem to za stratu času - ale náhodou to tak vyšlo a preto chcem k týmto komentárom doložiť nejaký iný. Je síce veľmi málo pravdepodobné, že niekto z trucu dokáže prekonať sám seba, ale pubertiaci sú tomto ohľade výminoční. Myslím, že to bolo o tom, že ich motivácia dokáže byť rovnako podivuhodná ako ich znechutenie či degradovanie čohokoľvek, čo nie je tak, ako si práve zmysleli. Môj kolega vravieva: "Ráno vstal, pleskol si po bruchu a bolo to." Presne ako dievča v tom filme alebo ako niektoré komenty. Tvorcovia chceli iba povedať, že aj obezni ľudia majú emócie - na oboch mantineloch. Že si mohli vybrať aj lepší spôsob je pravda, ale záľaha rovnako trápnych filmov pre mládež - ibaže so štíhlou protagonistkou - má omnoho lepšie hodnotenia - napriek rovnako príšernému obsahu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vcelku očekávaná pohádka, ale sem tam se přece jen vyhne naprosté klišovitovosti. KOUSEK DĚJE - například tím, že dívka nakonec nezhubne, ani si nenajde svého prince, docela drsné jsou i její představované hádky s matkou. /24. 6. 11/ ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Otrepané, až roztrepané klišé, ako sa z chuderky stane kráľovná. Odporúčam len zakomplexovaným divákom a odchovancom debilných a lacných teeneagerských filmov ´´olsenkovského´´ typu. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

FUJ! Je to samá sebelítost, tuk, odporné "herecké výkony", tuk, rádoby výchovný příběh s hlavní hrdinou, na kterou se nedá dívat a potom kopa tuku. Jako sorry, já nechci být zlá nebo někoho soudit, jen podle počtu tělesné hmoty, ale na tohle se nedá dívat bez toho, aniž by se člověk nezhnusil. Taková sebelítost a sebehodnocení do role utrápeného a týraného člověka. No tak to je fakt výchovný! :D ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle je špatně snad úplně všechno. Sledovat pouť nesympatické hlavní hrdinky, která se neustále jenom lituje téměř fyzicky bolí. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak asi jsem viděl nejhorší film ve svém životě. ani jediná psotava mi nebyla sympatická, herecké výkony na bodu mrazu. Všichni tý tlustosce rikala jak je vyjimecna. Nebyla! To bylo asi to posledni co byla. Fakt příšerná story! Chtělo se mi z toho zvracet skoro. Jednou * dávám za pár písniček, tkerý se mi líbily. (Fergie, Sum 41). ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu filmov o škaredom káčatku, ktoré nakoniec všetkým ukáže, že krása nieje všetko... Úplne bez nápadu, film pri ktorom od začiatku viete ako bude pokračovať a ako sa skončí. ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Dajme tomu...pre zainteresovanú skupinu ľudí ako zaručené pozdvihnutie sebavedomia, nie je jednoducho čo riešiť. Inak sa jedná len o ďalšiu sériovú televíznu báchorku pre teenagerov o preplácaných poučeniach, ktoré nás poslušne chcú naučiť ako neodsudzovať spolužiakov (!) podľa vzhľadu:-) Chvalabohu, vydržal som! ()

hellequine odpad!

všechny recenze uživatele

Oh, panebože.. Takhle reálný závěr jsem ještě u žádného filmu neviděla. Bylo to jako vystřižené z běžného života.. Stačí si jen přečíst pár komentářů (např: LIVINGDEAD, mesneyi, kacir a spousta dalších) a hned uvidíte, že jsou k tlouštíkům ve skutečnosti všichni strašně milí a hodní.. A že si scénáristi bohapustě vymýšlí. Jo a závěrem: *!WARNING!* Z tohoto komentáře odkapává sarkasmus! ()

Reklama

Reklama