Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Taneční film, jakých jsou další desítky... Líbiví herci, taneční hudba, prestižní škola, trochu té romantiky, která projde "náročnou" zkouškou, problém sociálních tříd a konec, ve kterém se všechno vyřeší, všichni jsou spokojení a šťastní a dosáhli svého. Zkrátka nic, co bychom už neviděly aspoň v dvaceti obměnách. Nicméně všechno dohromady fungovalo docela dobře a pokud člověk potřebuje vypnout a má náladu na trochu té naivity a romantiky, tak proč ne? Navíc Rachele Brooke Smithová je extrémně sympatická, takže nakonec z toho ten průměr je. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Tanec je super, ale námět jednoduchý, tisíckrát ohraný, takže vás prakticky nemůže nic překvapit. Prostě další příběh městský frajerky, co si strašně věří, čeká, jak si z ní všichni sednou na zadek, jenže nesednou, tak si sedne sama a na všechno se vyflákne. Tudíž musí přijít super týpek, co hned na první pohled pozná všechny kvality a i přes její vzpírání jí dotáhne jen tak nááhodou do těch nejlepších míst. Hlavní hrdinka mi bohužel zas až tak sympatická nebyla, naštěstí její taneční partner Tommy ano :D plus sem si myslela, jak jí tam Suzanne nejvíc rozseká v ňáký šílený hádce a ono..ne? Mmm ()

Reklama

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Další film, který stojí a padá s charismatem hlavní hrdinky... Sociální drama, bez matky, vzor pro mladší sestru, život si pro vás připraví překážky, ale i lásku... bla bla bla... nic originálního, vše jsme již viděli stokrát... ale na hlavní hrdinku se hezky kouká a z popelky se stane princezna, tudíž se na to budeme koukat dál ;) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že som trdlo. Myslel som, že idem pozerať jednotku a nie toto voľné pokračovanie. Hudobno tanečné filmy sú fajn ak majú čo ponúknuť. Len tu bohužiaľ neviem čo skôr malo zapôsobiť. Kedže nefandím super módnym tancom, tak sa mi páčil skôr ten balet. Prišlo mi to celé ako film o princovi a popoluške. Kto by už nefandil popoluške, že? ... ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Chválím za krásné záběry tanečníků, ale jinak to byl tak typický snímek. Poruším své pravidlo: SPOILEREM: potkají se dva, pak se rozhádají, pak se zase srazí, všechno je na houby, pak je to úžasné, pak ještě lepší, pak zase hrozné, pak scéna rozhodnutí a pak je to zase úžasné. Takže film o ničem, až na ten krásný balet. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama