Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Další film, který stojí a padá s charismatem hlavní hrdinky... Sociální drama, bez matky, vzor pro mladší sestru, život si pro vás připraví překážky, ale i lásku... bla bla bla... nic originálního, vše jsme již viděli stokrát... ale na hlavní hrdinku se hezky kouká a z popelky se stane princezna, tudíž se na to budeme koukat dál ;) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že som trdlo. Myslel som, že idem pozerať jednotku a nie toto voľné pokračovanie. Hudobno tanečné filmy sú fajn ak majú čo ponúknuť. Len tu bohužiaľ neviem čo skôr malo zapôsobiť. Kedže nefandím super módnym tancom, tak sa mi páčil skôr ten balet. Prišlo mi to celé ako film o princovi a popoluške. Kto by už nefandil popoluške, že? ... ()

Reklama

katherine7 

všechny recenze uživatele

Je totálně jasné, že tohle je trošku jinde než série Step Up, ale i tak to nebylo jedno z nejhorších. Dalo se na to dobře dívat. Choreografie byla vcelku dobrá, i když jsem od toho čekala trochu více.. poslední tanec byl ale úžasnej.. nastudování Popelky v moderní formě..prostě super! Hlavní herec/tanečník (Kenny Wormald) je typickej slaďouš a tančí skvěle, takže za mě spokojenost.. ale jeho taneční/herecká partnerka (R.B. Smith) byla upřímně na ránu. Ten její úsměv.. strašně mě to iritovalo a popravdě jsem jí vůbec nežrala to, že hrála skromnou a nejistou dívku. Naopak se mi líbil výkon herečky S.J. Jensen, která hrála hlavní mršku. Měla šmrnc a nebyla mi až tak nesympatická jako hlavní protagonistka. Celkově film hodnotím jako 3*. ()

kelley 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi dvěma a třemi hvězdičkami. Vychází mi přesně 50%. Film není úplně špatný, snaží se sice víc vystihnout psychologii hrdinky Kate (musel jsem se podívat do obsahu, protože jsem si, na rozdíl od jedničky, její jméno nepamatoval) ale právě ta upachtěná snaha o psychologii postav filmu spíš ublížila než pomohla. Jody zmizela úplně a Jonathan s Cooperem hrají spíš jen štěky než by se děj zabýval jejich soupeřením v tanečních stylech a přístupu k výuce. Dějově bych jej vlastně považoval spíš za nepříliš povedený remake Flashdance než dvojku Tance s vášní. Paradoxně mi připadá, že výkony tanečníků jsou technicky lepší než v jedničce. Jenže když se o ohni při tanci akorát žvaní, tím ten oheň nevznikne. V jedničce prostě byl přítomen i bez keců. Možná právě proto, že tam taneční výkony nebyly tak sterilně dokonalé a herci-tanečníci si je o to víc užívali... ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Taneční film, jakých jsou další desítky... Líbiví herci, taneční hudba, prestižní škola, trochu té romantiky, která projde "náročnou" zkouškou, problém sociálních tříd a konec, ve kterém se všechno vyřeší, všichni jsou spokojení a šťastní a dosáhli svého. Zkrátka nic, co bychom už neviděly aspoň v dvaceti obměnách. Nicméně všechno dohromady fungovalo docela dobře a pokud člověk potřebuje vypnout a má náladu na trochu té naivity a romantiky, tak proč ne? Navíc Rachele Brooke Smithová je extrémně sympatická, takže nakonec z toho ten průměr je. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama