Reklama

Reklama

Tanec s vášní: Rozbal to!

  • USA Center Stage: Turn It Up (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat fenoménu Tanec s vášní: Rozbal to! s novými tanečníky přináší i novou vášeň. Vše co kdy Kate Parkerová (Rachele Brooke Smithová) opravdu chtěla, bylo studium na prestižní newyorské Americké baletní akademii. Ale když jí tam nevezmou, uvědomí si, že aby uspěla v tanečním světě chce to něco víc, než jen přirozený talent. Ve špičkovém hip-hopovém klubu, za pomoci pohledného bývalého hokejisty - nyní tanečníka, však ještě může dosáhnout splnění svých snů. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Další film, který stojí a padá s charismatem hlavní hrdinky... Sociální drama, bez matky, vzor pro mladší sestru, život si pro vás připraví překážky, ale i lásku... bla bla bla... nic originálního, vše jsme již viděli stokrát... ale na hlavní hrdinku se hezky kouká a z popelky se stane princezna, tudíž se na to budeme koukat dál ;) ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Pff...ta ale není úplně krásná...ne všechny holky v takovýchto filmech jsou vyložené krasavice, ale jsou docela přirozené...tahle je zmalovaná, obarvená, ale chápu, že měla působit kontrastně oproti těm prudérním blonckám...nevím, výjimečně mi prostě nesedla...každopádně tancuje super, ale jako herečka stojí za houby... PS: Každopádně musím uznat, že takové břišáky se jen tak nevidí a můra jedna, dost dobře kroutí zadkem...ale podoba s Rachel z OTH se mi vůbec nelíbí :D ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem a hlavně velmi nesympatická (zejména při úsměvu, což je minimálně zvláštní) R.B. Smith v hlavní roli. Také taneční kreace bych přeci jenom od filmu zaměřeného na tanec očekával o dost originálnější a na vyšší úrovni. Pro milovníky žánru je to asi další z filmů ke zhlédnutí, ale jinak od toho spíš ruce pryč. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nemůžu napsat, že to byl vyloženě brak, ale ani to nebylo něco bezva, tomuto filmu chyběla jiskra a těch pár nudných míst se také dalo obejít, například dlouhé baletní chvilky, jinak se mi film líbil, měl děj a hlavně mohu vyzdvihnout hlavní hrdinku, ta se i přes počáteční neúspěch nevzdala a i když vzdala jedny přijímačky, vůbec to nevadilo, bojovala jinak. Tenhle film nelze doporučit či naopak, prostě ho musíte vidět, nebylo to něco, co bych si musela pustit znovu nebo se mi to nějakým zvláštním způsobem vrylo do paměti, přesto musím dát nadprůměr, protože průměr to rozhodně není. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak to jen napsat. Ehm... Sledovala tuhle pecandu moje manželka, tak jsem se nechtíc přichomýtnul před bednou vedle ní no a..... A... No asi takhle - kdybych u toho do sebe nestáhl nějaký to pětipívo, nedal bych to. Ale jo, jednu hvězdu se pokusím i teď vidět stejně jak film taky dvakrát a dám jí trochu i z principu, pač mé ženě se to asi krapet i líbilo. Extra zábava za 35% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama