Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jezdecký klub HORSELAND je ukryt v hloubi lesa úchvatně krásné krajiny. Příběh vypráví dobrodružství čtyř teenagerů, tří holek a jednoho kluka. Během času, kdy se postupně učí všechno, co je spojeno s koňmi a jezdectvím, vznikne mezi nimi opravdové přátelství. Osvojí si výcvik koní, prožijí vzrušení při dostizích s překážkami a naučí se vše o chovu zvířat. Avšak zvířata žijící v Jezdeckém klubu mají jednu velmi zvláštní vlastnost: všechny umějí mluvit... alespoň mezi sebou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ano dávám 4*. Řekl jsem si, že ohodnotím věci z minulosti. Těžko říct, jak bych se na to díval v tomhle věku, ale na co brát život vážně, hm? Vypnu mozek a zavzpomínám... 7/10 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Všechno je tak strašně krásné a všichni jsou pořád na těch úžasných koních... Nic proti, ale tohle je jen pro horsefanatiky, nebo pro ty, kteří se jimi chtějí stát. ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Líbilo se a líbilo se hodně. Dělám s dětmi a tak vím, jak hrozně těžké může být vysvětlit jim některé pojmy a Horseland je na to jako dělaný. Poučení ale nejsou násilná a vyplynou z příběhu: výborný je třeba díl o stereotypech či o předsudcích. V Americe je to velmi populární pořad a je jen škoda, že se u nás - dle zdejšího hodnocení - setkává s nepochopením... ()

77Ivana 

všechny recenze uživatele

S animákama od Disney a Pixaru se to nemůže vůbec porovnávat, ale pětiletým holčičkám se to zamlouvá. Boužel i já mám takovou jednu doma. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, já tenhle seriál milovala. Asi pro ty koně, já je měla vždycky ráda a tady jsou hezky nakreslení. ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoblíbenějších seriálů mýho dětství. Sakra, jak já to zbožňovala! :D Dodnes se mi chvěje srdce při úvodní znělce. Prostě nostalgie hadr... ()

PaulCabot 

všechny recenze uživatele

Pěkná pohádka pro děti, ze které vždy plyne ponaučení. Grafika - pohyb koní - je slabá. Trošku mi vadí, že vzhled postaviček je jako u pokemonů :-) ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

6,5/10 Ako malému sa mi to veľmi páčilo, pustil som si to s nostalgie ako starší, aj keď som si uvedomoval chyby tak som s niakeho dôvodu celý dopozeral. Proste taký mierne nadpriemerný seriál pre deti s minimálnou náväznosťou dielov a pár fakt výbornými epizodámi (na pomery detského zamerania), dej však vyzerá prirodzene a celkom dobre spravený, jediné čo mi tam vadilo je že nebolo veľmi vidno budovanie deja, áno pribúdali postavy a občas bola veta o niečom v minulosti ale to bolo tak málokedy že som nevedel či vôbec idú epizódy časovo zasebou. Je to poučné a deťom sa to bude naozaj páčiť. Čo sa týka dabingu určite doporučujem Český, originál má pár lepších hlasov ale po väčšine je Český lepší, výkonom dabérov aj ozvučením. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Tenhle animovaný seriál zaměřený spíše na dívky než na chlapce o jezdeckém klubu Horseland mám spojený s jednou klasickou vzpomínkou a to tou že nám jednou naše paní třídní učitelka a spolu sní naše asistentka nám dvoum holkám ze třídy dvoum protože všichni ostatní chyběli nabídla ať si vyberme co by nám mohli pustit na Youtube no a hned po tom co jsme paní učitelce a druhé paní asistence nadiktovali tenhle animovaný seriál a hned po tom co ho spustili hned po znělce obě s údivem si (klepali na čelo) a rozmlouvali o tom jako že co ty holky na těch barevných koních vidí : D, prostě si mysleli že nás na tom baví jen ti barevní koně a tahle nostalgická holčičí znělka Je tu zas Horseland Jejejejejejejejejéééé Je to místo kam můžeme Klidně jít a setkáme se hned Kde si najdeme dobré kámošky Kde roztaje i led Kde budeme létat A budeme zpívat Pak budeme šílet Pojďte holky teď Je tu Horseland Jejejejejé Jo jo jo jo jo ta znělka byla tak super že jsme ji fakt milovali, ale to poučení co se v celém tomhle animovaném seriálu skrývalo i neskrývalo chování lidí ke koním a koní k lidem nebo všemu živému mezi námi to byl ten důvod proč nás to tak bavilo. ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

animace je trošku úspornější (tv standart), ale není špatná, grafické pojetí mi moc nesedí, největší problém je ale vleklost a nudnost, animák pro holky a těm tyhle nedostatky určitě nevadí, jinak jsem viděl horší, doporučil bych spíše My little pony - dynamická animace, humor, zajímavější zápletky a ponaučení... ()

Stangie 

všechny recenze uživatele

Niektorí prítomní asi zabúdajú, že to JE určené pre DETI. Mne sa to tiež ako malej páčilo,teraz to síce vidím inak,ale nejde o to,či sa to páči nám starším. Podľa mňa to bolo na vysvetlenie istých vecí tak akurát. Len tie prehnané a často nepasujúce zvuky koní tam trochu prekážajú,ale to si malí diváci ani nevšimnú. ()

Reklama

Reklama