Reklama

Reklama

Return of the Ewok

  • Velká Británie Return of the Ewok

Recenze (13)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Warwick Davis AKA Ewok je průvodcem a zároveň i protagonistou mockumentárního "filmu" natočeném mezi kulisami Návratu Jediho. Tím pádem se potká s velkým množstvím hvězd živých i oživlých... Tento film nebyl nikdy dokončen, oficiálně je možné jej shlédnout pouze na Star Wars conech, kde jej pouští sám Davis. Nicméně právě na těchto conech bylo pořízeno několik pirátských nahrávek, které jsou (byly) k dispozici na Youtube. http://www.youtube.com/watch?v=vVF-LaJlvi0 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Tenhle mockumentární kraťas potěší asi každého SW fanouška. O nic extra převratného se sice nejedná, ale některé momenty jsou opravdu úsměvné. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Nikdy nedokončený kultový kraťas spojený s trochou mockumentaristiky (to nie je preklep). Bizarné ako Holiday special, no po stránke kvality je to neporovnateľné. Ktovie, ako by tento projekt vyzeral keby zožal plný potenciál a pozornosť. To sa už, bohužiaľ nikdy nedozvieme, pretože si autor toto tajomstvo zobral so sebou do hrobu... ()

Azog 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipné putování Warwicka Davise v kostýmu Ewoka mezi SW kulisami. Pokud nemůžete najít, zkuste strejdu gůgla ;-) ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Pokus o netradičný parody/dokument, vytvorený ako bokovka pri práci na Return of the Jedi. Tomuto výtvoru sa nedá uprieť snaha a pár zaujímavých nápadov, ale nie je to nič svetoborné. Predsa len som sa pár krát zasmial, tak trochu prilepším k pôvodne zamýšľanému hodnoteniu a dám dve hviezdičky. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako predkrm medzi piatou a šiestou epizódou to neurazilo, ale tak mňa to nejakým spôsobom nenadchlo. Moje hodnotenie ale je možno trochu ovplyvnené asi aj tým, že nie som zarytý fanúšik Star Wars. 40 % ()

Adolf47 

všechny recenze uživatele

Je to Star Wars. Nebýt toho, má to jenom jednu hvězdičku. Jeden by řekl, že se Lucas na Holiday special poučil, ale ne... ()

Reklama

Reklama