Reklama

Reklama

Zákon gangu - Série 6

(série)
USA, 2013, 13 h 15 min (Minutáž: 51–81 min)

Tvůrci:

Kurt Sutter

Kamera:

Paul Maibaum

Hrají:

Charlie Hunnam, Katey Sagal, Ron Perlman, Mark Boone Junior, Dayton Callie, Kim Coates, Tommy Flanagan, Theo Rossi, Maggie Siff, Jimmy Smits, Donal Logue (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Recenze (6)

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série už je úplné Perpetuum mobile na průsery! Nebyl tu jediný díl, který by vás nechal oddechnout a kdy byste mohli mít pocit, že se věci zlepšují... A závěr série? Posledních 15 minut posledního dílu jsem viděl po částech...silný kafe...až mi z toho bylo ouzko... Drsný... ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to super, ale strašně dementně se začaly chovat některé postavy. Pořád tam otravuje ta Wendy a oni jí téměř nic nedělají. A ta Tara, jako co to má s ní být?? Měl jsem jí hodně rád, ale tady jí úplně zničili charakter. Měla to být ta pravá a brutální stará ženská, ale bohužel z ní udělali strašnou blbku. Jinak dost na tom zajímavě je Clay. Jde vážně vidět, jak je zranitelný a pořád smutný. To vypadá skvěle. Co mi ještě hodně vadilo, že tahle série začala mít hodinové díly. Naprosto zbytečně. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada přináší čím dál větší zmatek a chaos. Ostatně stačí se podívat na plakát a je zřejmé, že to je záměr. Velkou změnou je, pár důležitých událostí se uzavře (postupně) po několika dílech a nečeká se na jedno velké překvapení až na konci řady. Co už tvůrci přehnali, je Tara. Po 5-ti letech udělat z jediné "hodné" a "rozumné" ženské totální krávu a málem šílence, to už si tunelují vlastní dílo. Takže moc původních lidiček od SOA nám do poslední série nezbývá a uvidíme, jestli ty výkaly mohou ještě více smrdět. (Nic z toho není důvodem pro snížení hodnocení). ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V predvečer záveru sme sa dočkali opäť ďalšej kvalitnej série. Podľa očakávaní na Jaxa znova dopadala ťarcha líderstva a aj tentokrát to bolo najmä o jeho snahách zabezpečiť gangu lepšiu budúcnosť a o vysporiadavaní sa s hriechmi minulosti. Každý jeho pokus o posun vpred sa však končil len hlbším vtiahnutím do problémov, ktoré so sebou prinášajú jeho nevyzpytateľní spojenci a nová vládna sila v boji proti podsvetiu zosebnená v postave Tyne Patterson. A ani tentoraz sa to nezaobišlo bez utrpenia jeho rodiny. Emotívne momenty podľa očakávaní nechýbali a patrili medzi ne predovšetkým zakočenenie osudov dvoch postáv, s ktorými bol Jax výrazne od počiatku spätý. Myslím, že pôdu na veľkolepé zakončenie tejto motorkárskej ságy si tvorcovia pripravili veľmi dobre... ()

Galerie (260)

Reklama

Reklama