Reklama

Reklama

Manyeoyooheui

(seriál)
  • Jižní Korea 마녀유희 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Ředitelka reklamní společnosti Ma Yoo Hee je známá pro svůj nemilosrdný charakter. Jelikož ji všichni nesnášejí, nemůže sehnat vhodnou hospodyni. Jednoho dne do Yoo Heeina auta nabourá bývalý student lékařské fakulty Chae Moo Ryong. Jelikož nemá na zaplacení, nabídne jí, že si škodu odpracuje. Na měsíc nastupuje k Yoo Hee jako domovník. Bude se muset poprat nejen s úklidem domu a příšernou povahou Ma Yoo Hee, ale i se svými city. (Pethushka)

(více)

Recenze (5)

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Moje teprve druhá zkušenost s jihokorejskou tvorbou a opět veskrze pozitivní. Mělo to nápad a švih, bavila jsem se. Hee Jae pro mě ze začátku byl sice jen takový nevycválaný "sámarukasamánoha" s podivným stylem oblečení, ale postupně jsem jeho charisma objevila a celkem solidně ho "baštila". Ga-in Han mi sedla od začátku a upřímně řečeno jsem se v ní občas celkem viděla. Co mě ale strašně dožralo a kvůli čemu v žádném případě nemůžu dát pět hvězdiček, je závěrečný díl. Něco tak zpackaného jsem dlouho neviděla. Nemohla jsem se zbavit dojmu, že se scénáře a režie najednou chopil někdo úplně cizí, kdo neví ani ťuk o celém tohle dorama a prostě jen slepě načáral, co a jak bude. Všichni se najednou začali chovat úplně nesmyslně. SPOILER!: Když Yoo Hee poslala za Moo Ryongem toho kluka se zmrzlinou a prstenem, nejradši bych ji čapla a narvala hlavou napřed pod to molo. Když jsem si pak v hlavě dokázala jakž takž srovnat, proč to proboha udělala (ne, kecám, nedokázala), neuměla jsem zas pochopit, proč tomu svému drahému Sunbae konečně jednu pořádnou nevrazila, když prasklo, že jí ZASE lže! A teda pardon, ale vlastní krev nekrev, já být na jejím místě, nedávám už ani svého otce. Sebral jí naprosto všechno a zas a znova lhal. A jí pořád záleží na jeho přízni a názoru! A ten odvoz v podání Sunbae na letiště? No tak to ani náhodou, byla bych radši, kdyby mu těmi svými podpatky prorazila pneumatiky toho jeho super auta - které mělo být (jen tak mimochodem) rozmlácené po té bouračce. Co se stalo s nevlastním bratrem hlavní hrdinky? A co s expřítelkyní hlavního hrdiny? Proč najednou tak vyšuměl příběh Johnnyho? A co Moo Ryong? To se prostě zase (pokolikáté už?) vzdal své kariéry, aby mohl být s holkou, která při první příležitosti prchne a bez vysvětlení se zas vrací? Ach jo... Takhle zazdít tak parádní věc! ()

Reklama

LilySever 

všechny recenze uživatele

Hlavní pár roztomilý a věrohodně vyprofilovaný, drama lehce sledovatelné, celkově seriál dělá se svojí hřejivou atmosférou dojem vhodného vyplnění podzimních deštivých dnů. Nejvýraznější moje výtka směřuje k nepovedeně uchopenému jednání hlavního hrdiny ke své snoubence. Slabé tři. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příjemné dorama, které sice postrádá originalitu a nevyhne se řadě klišé, ale přesto diváka baví. Těšila jsem se na každý další díl, nenudila jsem se. Bylo tu několik kouzelných okamžiků, které jsem si musela přehrávat několikrát. Ga-in Han mi do role čarodějky sedla perfektně. S Jae Hee tvořili opravdu hezký pár, který mě rozesmíval od začátku až do konce. Jelikož mě atmosféra seriálu donutila přivřít oči nad řadou nedostatků a odpočívat u něj, dávám 4*. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Dala som si predsavzatie, že aspoň jednu doramu uvidím celú, ale holt to musia vždy do*rať. Veľká škoda... malo to svoju myšlienku, ktorá sa dala využiť (ak si odmyslíme to klišé). Posledné 3 epizódy som už nezvládla, ale môžem povedať, že bolo tam niečo na čo sa oplatilo dívať :D Johnny (Dennis Oh). Bola to radosť dívať sa na toho chlapa... Proste polovičný Kórejčan a Američan - môj splnený sen. :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama