Reklama

Reklama

VOD (1)

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

woody 

všechny recenze uživatele

Přišel takhle jednou Polanski za Lynchem a řekl mu, že by si mohli na neutrální islandské půdě natočit něco hezkého. A vznikl halucinogenní didaktický Lazytown o 13leté lolitce, která je ztělesněním všech tužeb fetišistických pedofilů (a mých). ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takový Speed Racer pro nejmenší děti nebo postarší mongoloidy. Nic, co by iritovalo jako Teleblbís nebo dělalo z dětí debily. Navíc trikově zvládnuté. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Počkat, 176. nejhorší seriál? To myslíte vážně? Vždyť je to proboha pro malé děti a podle mě to má naprosto všechno, co by správný dětský pořad měl mít. Je to ukrutně barevné, zpívají se tam veselé písničky a má to ultrakladného sportovního hrdinu, který bojuje proti "ne až tak zlému" Robbiemu Rottenovi. Nabádá to děti k pohybu a zdravé výživě, je to poměrně kreativní a myslím, že je to stoprocentně lepší, než kdejací pokemoni, robotí superopice a podobné šílenosti. Dávám poctivé 4. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna z těch, přesně řečených, volovin. A ještě to vysílají pro děti. Takové pořady bych hned zakázal. protože, to je absolutní výplach hlavy. Jestli tohle vysílají ve Spojených státech, tak se nedivím inteligenci jejich dětí. No zkrátka televizní vysílání je maškaráda, nic objektivního, nic normálního. tohle nemá s filmovým uměním nic společného. Hotový vzor pro pedofily. ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Myšlenka dovést děti k pohybu dobrá, to jo. Ale ta forma je šílená. Bubblegum dance je moje slabost, ale nemyslím si, že se do dětského pořadu úplně hodí. Když jsem to viděl poprvé na Super RTL, myslel jsem si, že se dívám na reklamu na McDonald’s s loutkami, které vypadají jako z politické satiry, podle které vznikli i naši Gumáci. Ale proč Jetix, na kterém byly pořady pro děcka skoro o 10 let starší, než je tento?? Proč ne JimJam, Minimax nebo podobné věci? Možná pro sever se svým “Nordic modelem” není Sportacus (ne, není to Spartakus) ani trochu divný, uznávám. Ale ve zbytku světa? Občas jsem se rád ze srdce zasmál, ale zůstanu u toho, že to prostě nechápu. ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Bože proč tam furt všichni skáčou? Kdyby aspoň jednou začas Robie vyhrál a všichni od něj dostali na prdel. Nad timhle musí i 5ti letý prckové kroutit hlavou... ()

Sifaka odpad!

všechny recenze uživatele

Něco strašného, jak za tohle mohl dostat někdo zaplaceno, opravdu nechápu. Odpad je ještě velmi slušné slovo ... ()

stub odpad!

všechny recenze uživatele

To má být vtip? Jestli existují děti, kterým se toto líbí, pak Bůh nás chraň, až budou v produktivním věku. To se fakt všichni zbláznili? ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Sportakusovi závidím. Také bych si chtěl v elasťákovém trikotu hrát s dětmi. Nicméně, asi by mne policisté dali za katr. ()

Reklama

Reklama