Reklama

Reklama

Částečně hraný a částečně animovaný seriál si ihned po svém premiérovém odvysílání získal srdce diváků na celém světě a stal se jedním z nejúspěšnějších dětských titulů současnosti. V LazyTown je vše vzhůru nohama. Stephanie, optimistická dívka se zářivě růžovými vlasy, přichází do městečka a potkává bláznivý mix obyvatel, včetně nejlínějšího super darebáka na světě – Robbieho Rottena. Naštěstí pro Stephanie na LazyTown dohlíží svým pozorným okem Sportacus, atletický hrdina ve skvělé kondici, který neustále běhá, skáče, dělá salta a létá ve své futuristické vzducholodi, aby ochránil děti z LazyTown před Robbieho intrikami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (189)

yamaha 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasím s komentárom od Dj Obelix... Fakt neviem prečo je to 102 najhorší seriál.... vysvetlí mi to dakto??? Keď som bol malý pozeraval som to tiež....a poviem vám bavilo ma to, a stavím sa že keby ste všetci čo tu máte tak záporne komentáre mali 4roky... Písali by ste niečo iné... Povedzte mi čo by asi mali natočiť? Namiesto tohto.... Pre deti, so športovým a zábavným zámerom... Ja dávam 5* ()

Dauphin23 

všechny recenze uživatele

4 len na vylepšenie skóre.... Určite to nemá čo hľadať medzi 200 najhoršími. Ľudia preboha TO JE PRE DETI !!!!!! Tu čítam hodnotenia o príbehu a scenári a réžii - HRABE VÁM??? To budete porovnávať aj Maťka a Kubka s Obchodom na korze??????? Ďeťom sa to fakt páči a ako tu už bolo spomenuté radšej toto ako nejakí pokemoni. Dobro a zlo jasne odlíšené, zdravá výživa veselé a melodické pesničky, veľa farieb - čo ešte chcete. Pustíte dieťatku toto alebo matrix? Ja hovorím jedno aj druhé ale s odstupom 15 rokov..... ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

Bože, co to je? Jakýmsi omylem jsem jednoho studeného březnového rána viděl jeden díl a dodnes jsem se z toho nedokázal plně duševně vzpamatovat. Napůl animovaný a napůl hraný seriál pro děti mě konsternoval na dlouhou dobu dopředu. Holčička se zářivě růžovými vlasy, režisér jako Sportacus umící s míčem větší kouzla než Ronaldinho a další, jistě na drogách jedoucí obyvatelé města, které je rájem uživatelů LSD. Opravdu nevím, co jiného k tomuto seriálu říct a absolutně nechápu, že tohle může být světový hit v dětské kinematografii, bud´ já jsem byl divné dítě, nebo dnešní svět je zvrácený. ()

janececek 

všechny recenze uživatele

Možná vám přijdu jako blázen, ale já opravdu musím dát plné hodnocení .. Abych se přiznal, celkem mě šokuje, jak je tento seriál zde na ČSFD zkritizovaný .. Silně mě to překvapuje a taky irituje .. já jsem tento seriál sledoval, když jsem byl menší a strašně jsem ho miloval .. Není to klasická pohádka pro děti, ale obsahuje ve směs všechno, co má správný dětský pořad mít. Prostředí je parádní, mix loutek a skutečných herců pro mě naprosto originální, superhrdina = atlet, záporák úžasně prohnaný a různé písničky, které příběhy doprovází jsou nanejvýš příjemné a skvěle seriál "povznáší". To všechno jsou ohromné plusy a každopádně tomu celému dám přednost než před nějakými Legendy Chima. ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Zrejme najhoršou vecou, ktorá opustila vznešené končiny Islandu bol zámer istého Magnusa Schevinga vytvoriť detskú reláciu propagujúcu zdravý životný štýl. Aby dokázal, že nešlo o plané reči, spojil svoje sily s americkými a britskými producentmi, ktorí zrejme zhodnotili, že ide o čosi výnimočné, hodné ich peňazí. Scheving sa osobne chopil modrého obleku, mecenáši mu dodali istú Juliannu Rose Mauriello a tretím do party s titulom najlenivejší zloduch sveta sa stal rozkošne skazený Stefán Karl Stefánsson. O reláciu vyjadril záujem vtedy ešte stále cool Jetix, čo zrejme neskôr považovali za ťažkú chybu, pretože holt LazyTown toho nemá čo veľa ponúknuť - otravné pesničky, elementárny vzhľad, srandičky na tej najjednoduchšej báze a že by to získalo zástupy ktovieako verných fanúšikov, obdivujúcich Sportacusove bicepsy a Stefaniin ružovučký účas a la Natalie Portman v Closer, to sa veru povedať nedá. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Tento seriál stanice Nickelodeon byl posledním seriálem, který odvysílala česká mutace Jetix. (Vitox)
  • První volbou do role Stephanie byla herečka Shelby Young, ale kvůli určitým omezením musela odmítnout. (Cheeker)
  • Rozpočet na každú epizódu bol približne 1 milión dolárov, čo je asi päťnásobok vtedajších priemerných nákladov na detský televízny program, čo z neho robí podľa Schevinga najdrahšiu detskú reláciu na svete. (Dyxon123)

Reklama

Reklama