Ideální zeť (TV film)

• Francie

Gendre idéal, Le

Komedie

Francie, 2008, 96 min

Jejda, tři* si to ani při té nejlepší vůli nezaslouží, ale.. Líné víkendové odpoledne, kdy venku panují třicetistupňové teploty, je jako dělané pro jinde a lépe viděnou story o tom, jaké příkoří spočívá v setkání s potencionálním (a ekologicky smýšlejícím) tchánem a tchýní.. Typické francouzské balení a humor, který by nezasytil ani jednu podprůměrnou epizodu M*A*S*H*e, ale když už panují ty teploty..(13.6.2010)

Roztomilá ptákovina s blboučkým příběhem, snaživými pokusy o vtip, ale obrovským šarmem. A výsledkem je průměrný film.(1.10.2011)

Asi je to naprosto zbytečný film, který nijak zvlášť nepobaví ani nedojme. Mě to ale jako taková kulisa vůbec neuráželo, dialogy mi nepřipadaly nějak stupidní. Zkrátka si myslím, že je to čistý průměr a nějakou úroveň si to ještě drží.(24.7.2011)

• Handle

Tv film, který už jsme stokrát viděli, není to absolutně nic novýho, ale já o tom v odpoledních hodinách ani nějak nepřemýšlel a jako oddechovka to bylo docela i neškodné.. i když je pravda, že humor, herecké výkony a celkový dojem tak trochu někam zmizeli.. Slabší 2*..(13.6.2010)

• Big Bear

Pohodová komedie založena hlavně na vtipných dialozích. ,,Bio" tchán mne fakt bavil :-) * *(20.1.2012)

Pohodová komedie s mými oblíbenými herci Berléand a Diefenthal(19.1.2012)

Vtipné, milé a typicky francouzské. Život není hra na důležitost, odpouštět není božské a tatínek, tak ten byl vážně perfektní :)) Zanechalo to ve mně příjemný dojem a vlastně si to zaslouží hodnocení i vyšší. Tak řekněme 60%.(23.7.2011)

Lepší průměr, taková oddychová komedie se zajímavou Francouzkou v jedné z hlavních rolí. Neurazí ani nenadchne, ale vidět se to rozhodně dá.(12.6.2010)