Reklama

Reklama

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne tak dobré jako Blood trails ale i přes to obstojný webepizody, film mě nějak nezujal a pokračování bylo hrozný. Tohle je daleko lepší a to to režíroval režisér dvojky. Navíc tu jsou zajímavý herci. Ne nemyslím tím Smithovou která prostě hrát neumí. Ale Raimi v roli fízla, či Foree kterej se tu objeví jen na chvíli potěší. Celej look vypadá dobře, kamera je taková špatná a dodává filmu tu špínu. Prostě paráda. Dávám 4* přeci jenom tu je dost špatnejch věcí, který mi nedovolí jít s hodnocením výš. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokračování Blood Trails si rozhodně vedlo lépe než jeho předchůdce. Především si dal scénárista více práce a děj je mnohem zajímavější, propracovanější a hlavně opravdu krvavější. Konečně nevypadají ty upíří útoky tak směšně a co hlavně (ne mimo záběr kamery). Takže já byl potěšený ještě víc než minule. Jen škoda, že ty jednotlivé epizody (6. dílů) byly tak krátké. Klidně bych snesl dvojnásobnou porci. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Šest krátkých několikaminutových a vzájemně na sebe navazujících epizod, které byly natočeny pro stránku FEAR.net. Děj se odehrává 3 týdny po událostech hlavního filmu v New Orleans. Chlápek sedící ve vězení za zabití své přítelkyně, které useknul hlavu má být převezen. Brání se, že si pro něho přijdou, jelikož má důkazy o jejich existenci. Při převádění je vězeňská služba napadena upírem, který je zabije a poraní zdravotní sestru, která měla vězně uklidnit. Vězňovi se podaří utéct. Po jeho stopách se pak vydává detektivka a bratr (bývalý detektiv) oné zdravotní sestry, která se mezitím pomalu proměňuje v upíra. Mírně poloamatérské, ale oproti Blood Trails přeci jen více krvavější a řemeslněji a příběhové povedenější. ()

Reklama

Reklama