Reklama

Reklama

Hory zalité krví

  • USA The Hills Run Red (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ten příběh jste určitě slyšeli. Vypráví o nejkrvavější, nejkrutější vyvražďovačce, která vznikla v 80. letech, ale záhadně zmizela. A jsme v současnosti: trojice hororových fandů hledá tajné místo, kde se film točil a doufá, že tu najde jeho kopii. To, co objeví, je fakt, že tajemný krvák je víc než jen film. Je skutečný. A oni jsou jeho nejnovějšími hvězdami. Hory zalité krví přicházejí s úplně novým rozměrem hrůzy, protože zděšení filmoví nadšenci musí vzdorovat šílenému vrahovi, který nosí zdeformovanou masku dětské panenky. Ale moment, Babyface je přece jen filmová postava, ne? Ne. On žije. Čeká. A těší se na setkání s fandy, kteří zemřou – pomalu, krutě, otřesně – pro jeho umělecké dílo. Rozjeďte kameru! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Velice povedený slasher horor, který není podobný jako ty dnešní..První půl hodina sice trošičku nudila, ale pak to začalo. Psycho, krev, hardcore násilí, zkorumpovaný zbytek rodiny....Další psychopatický zabiják - tentokrát nese jméno Babyface připomíná postavou, chůzí a silou Jasona Voorheese, ale místo hokejistické masky má odtrhnutou tvář panenky a vytrhanou kůži.Tento horor se zdaleka povedl. Účel splnil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Navzdory názvu, který je jen marketingovým tahákem, se většina hororu odehrává v lese a s Hory mají oči nemá nic společného. Režisér (fiktivní samozřejmě) Wilson Wyler v 80. letech natočil film, který byl pro svoji brutalitu stažen pěkně rychle z kin a všechny kopie zničeny. Jeden současný mladík, který má žánr explotiation v mimořádné oblibě, přemluví svou dívku a kamaráda s jeho dívkou, aby po filmu začali pátrat. Objeví tajný trailer na film a brzy najdou i režisérovu dcera, která jediná ze štábu je k nalezení. Dnes se živí jako holka u tyče, ale kamarádům prozradí, kudy vede cestička do našeho lesíčka... Ano, jak píšu, žádné hory, jen les. A krutá úmrtí, ale na ta si musíte počkat tři čtvrtě hodiny, a pak už do konce zbývá půlhodinka. A my brzy zjistíme, že pan režisér žije, ale žije ten klučina, co si pod úvodními titulky filmu u zrcadla odřezává ksicht, aby si na zkrvavené maso přišil masku, která je variací na Jasona. Film trochu připomíná Blair Witch zkříženou s Texaským masakrem motorovou pilou, a pokud nebudete natěšeni JENOM na vyvražďovačky - kterých se vám nakonec dostane - zjistíte, že film funguje dobře jako thriller (pátrání po filmu) i morální naučení. A to zní: "Pozor na přání, někdy se vám mohou vyplnit!" (A možná jde od tvůrců i o vztyčený prostřední prst všem milovníkům explotation podžánru a jejich názor, co si o nich myslí.) ()

Reklama

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Slasher z buranského prostredia, situovaný do opustenej horskej usadlosti uprostred ničoho. Navnadí hororových divákov od začiatku morbídnou uspávankou a historkou o mŕtvom režiserovi a jeho brutálnom slasheri z 80. rokov, z ktorého sa zachoval iba trailer. Zaujímavé, že práve ten trailer poslúži ako kompas. Áno, ostatné je o hľadaní strateného filmu vo filme, ktorý sa odvíja podľa klasického vzorca vyvražďovačiek s množstvom klišé, štedrou porciou erotiky a hrozivo vyzerajúcim tlstým vraždiacim dementom s maskou, resp. zohyzdenou tvárou, akých už bolo v hororoch plno. Takže, v podstate je všetko tak ako má byť. Napokon ide o film určený pre špeciálneho hororového diváka, ktorého najmä vďaka atmosfére, napätiu, gore scénam a vyššie menovaným atribútom istotne nesklame... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle mi teda nesedlo. A to mám horory z přírody rád, ale tady tento video film se mi nelíbil. Proč? Scénář. Prostě mi ten děj přišel naprosto pitomý a zpracování taky nebylo nix extra. Ale to bych ještě odpustil, že sem tam nějaký efekt není top třída mi zase tak nevadí jako to, že nápad a myšlenka tohoto filmu je tak neskonale dementní. Jo, nebojím se to říct, podívejte se sami a posuďte jednání postav a o co že to tady vůbec jde. Nejen že to působí blbě, ale chvílemi to je až směšné. Navíc týpek, kterého znám z Prciček 4, kde hraje Stiflerova střelenýho bráchu, mi tady vážně moc nesedí. 20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sešroubovaný nesmysl, kterak jeden filmový nadšenec vytáhne blonďatou striptérku z fetu, aby se skrze ní dostal k legendárnímu filmu, který natočil její zesnulý/nezvěstný otec. Ten zplodil v osmdesátých letech legendou opředený krvavý horor, ve kterém řádí týpek s maskou dětské panenky (kohopak je to asi dítko?), jehož jediná kopie však záhadně zmizela. A aktéři natáčení s ní.. Putování za tajemství se čtyřem mladým lidem záhy změní v boj o holý život, nicméně jakkoliv se tvůrci snaží o promyšlenou hru s vidinou vytvořit netuctový snímek, paradoxně padají na hubu pod nánosem klišé – i když právě to klišé mnohdy skončí nečekaně. Berou si to nejlepší ze současné hororové produkce, nechybí jim nadsázka, ale nepochopitelně se nevyvarují ani tomu nejhoršímu (bijícímu do očí), co žánr „nabízí“. Přitom hledání ztraceného materiálu nabízí relativně široké možnosti a zejména v druhé polovině se s nimi mohlo pracovat jinak. Rozpolcené je i obsazení (+ Sophie Monk, William Sadler, - Tad Hilgenbrink), naopak si tvůrci potrpí na detailech (gore scény ze všech různých pohledů, ale i třeba takové zdánlivě nenápadné miniprostřihy na tanga hlavních protagonistek – ostatně erotiky je tu překvapivě hodně). Případné pokračování bych nevyhledával, nicméně ** až *** si to u mě možná vyprosí.. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Natočení filmu trvalo 2 roky. (Cheeker)
  • Ve scéně, kde jsou naši hrdinové v kině si lze povšimnout plakátů, které odkazují na jiném hororové snímky, například Strach.com (2002) nebo Kruh (2002). (ČSFD)

Reklama

Reklama