Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Jmenuji se Adrian Grenier a jsem celebrita. Tedy alespoň jednu hraji v televizi. Doslova.“ Talentovaný herec, kterého proslavilo účinkování v úspěšném seriálu Vincentův svět (Entourage), si na nedostatek mediální pozornosti nikdy nemohl stěžovat. Neustálé cvakání fotoaparátů bral jako součást světa, v němž se pohybuje, až do okamžiku, kdy na něj namířil svůj přístroj třináctiletý Austin. „To byl pro mě zlomový okamžik,“ pokračuje Grenier. „Po střetu s dětským paparazzem jsem se rozhodl otočit kameru proti bulvárním fotografům, pokusit se je prostřednictvím Austina pochopit a nalézt alespoň nějaký smysl v šíleném světě celebrit.“ (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Povedený a netradiční dokument, který doporučuji. Adrian Grenier to na debut zvládl hodně dobře, pochopil, kam ho celý příběh a zvraty vedou a celkově je to zajímavá studie, například změna chování mladého paparazzi Austina je hodně dobře zaznamenána. Všechno je doprovozeno spoustou zajímavých rozhovorů a dokument dá parádně nahlédnout do světa paparazzi, a řekl bych, ho i celkem pochopit. Nepropásněte. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Paris opět nezklamala a v mém hodnocení jejího inteligenčního kvocientu klesla zase o pár bodů níž. Co se týče dokumentu, je velmi zábavný (samozřejmě i díky Paris) a zkoumá problematiku paparazzi z mnoha úhlů pohledu. (45. KVIFF) ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Paráda, opravdu zajímavý dokument. Sem tam se najde neznámý "hrdina" o kterém stojí za to natočit film. Abych pravdu řekl, tak klučinovi závidím, opravdu vzrušující dětský život 65% ()

Fafyna 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale jaksi velmi "americké". Líbil se mi přístup Adriana Greniera.. Jinak to na mně nezanechalo žádnou stopu. Možná jsem se jen utvrdila v tom, že být opravdu slavný nemusí být pohádka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama