Reklama

Reklama

Roland Sallinger je policista z L.A., který poté, co ho postřelil a málem zabil jeho zkorumpovaný partner, byl nucen odejít ze zdravotních důvodů do důchodu. Po uzdravení ho starý přítel Connor Wells (Steph DuVall) najme jako bodyguarda pro jeho dceru Nikitu (Liezl Carstens). Roland tedy odjede do San Antonia v Texasu. Connor je bohatý podnikatel, kdysi byl také policistou a Rolandovým kolegou. Když Roland odvede Nikitu do nočního klubu, kde se má setkat se svým přítelem Masonem, všimne si podezřelého muže. Věci se seběhnou tak, že Mason Nikitu zavede do léčky a unesou ji. Roland sice několik únosců zabije, ale Nikita je i tak pryč. Dá se do jejich pronásledování, aby Connorovu dceru zachránil a ochránil. (JOJ Cinema)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jo dám si to asi zejtra teda vlastně už dneska, ale až se vyspím. Noc se Seagalem neplánuju teď jsem dal tři za sebou a to by mohlo stačit :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Taky jsem si to pročetl a neber to jako, že bych ti lezl do řiti, ale už tehdy jsi měl pravdu, kdybych tu byl tak bych ti to podepsal a asi ani mě by neměl mzss1 v lásce. Ono to bude tím, že i oddaným fans už došlo dneska to co mě nebo tobě nějakých 7 až 8 let zpátky :-) a já bych se měl asi na to opakování Seagalovek vysrat páč hodnocení nezvyšuji, ale snižuji :-) Právě jsem dokoukal Ruslana a nevím jak se k tomu postavit ten film je regulérní odpad na druhou stranu ne tak jako třeba Síla úderu. Ruslan je výborná komedie něco jako Code off honor, tak tam bych to mohl zvednout na 2*

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Zaujimave precitat si tuto diskusiu po rokoch.

ssfan uz sa na CSFD vysral a s mzss sme sa skamaratili.

A o nejakom Wacovi este nebolo vidu ani slychu. :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

To snad není možné - 29.5.2010 bude film uveden na TV Nova. Premiéra na dvd byla přitom před 6 měsíci. Navíc naše televize ještě nedávali Seagalovy filmy z roků 2007 a 2008. Tento krok distributora nechápu.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Tak ted sem viděl ukázku. Budou to tento měsíc dávat na nově :D Ten film je celkově nák rychlí :)

Petyas

Petyas (hodnocení, recenze)

No po hodně dlouhé době film se Stevenem, který jsem nevypnul po 15 minutách a celý dokoukal. Scénář relativně zajímavý (z půlky Bodyguard a z půlky Muž v Ohni, takže nic nového), ale kamera, režie a střih jsou neskutečně béčkový. Hlavně bojové scény, na které jsem se těšil, jsou tak sprzněné, že to nemá obdoby. No ale snad je to první vlaštovka a časem se Steven dostane zase na nějakou koukatelnou úroveň.

jeDip0wa

jeDip0wa (hodnocení, recenze)

sťů segal má prostě výbornej styl. komu se tenle herec nelíbí, může tenle film rovnou vyhodit

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Hm, tak to ste ma dostali, ze nerozumiete tomu, co som napisal. Kludne sa ma opytajte comu presne nerozumiete.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Lacike: S tebou se nedá bavit, takže bych ukončil tuto diskuzi.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

CHCI SE OMLUVIT ZA DNEŠNÍ KOMENTY. PO VČEREJŠKU MI TO NEUVAŽUJE. SEM MIMO.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Andersis: To se tě vůbec netýká. Nechci se hádat,ale označil ssfana jako fanatického fanouška,.....

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Lacike- pokiaľ viem, tak ssfan dal tomuto filmu 5 hviezdičiek a hovorí, že si tento film približne zaslúži 55%, takže si nemyslím, že svoj názor považuje za jediný správny, kedže jeho ten film zaujal na podstatne viac ako 55%.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike:Je mi líto,ale to co si napsal vůbec nedává smysl.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ssfan: Ked napises: Zatím celkem slušné hodnocení 55%, které téměř odpovídá skutečné kvalitě. Tak to vyzera, ze ludia ktori hodnotia tento film inak ako ty nemaju spravny nazor. Dalej si napisal: A to, že si tenhle film odpad nezaslouží, je pravda. Mozes si kludne mysliet, ze si tento film odpad nezasluzi, ale ked potom napises ze to je pravda, tak znova vydavas svoj nazor ako jediny spravny. Pokial nebudes svoje nazory prezentovat ako jedinu moznu pravdu, tak ta nebudem oznacovat za fanatickeho fanusika. Dokial s tym neprestanes tak nim si, nech sa ti to paci alebo nie.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

De o to, že např Tom Hanks má svoje odpůrce, fanoušky a fanatické fanoušky. Ale podle těch keců co si někdy čtu to vypadá, že Seagal má jen odpůrce kteří dávají odpad a Fanatické fanoušky kteří dávají pět*. Přitom když se kouknu na hodnocení tak to není pravda. Jo a acrobat, už tu není napsal sem POMOVI o ban a je fuč.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Hodnocení acrobata tady furt je, asi ban nedostal, jen musel smazat své komentáře.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Zajímavé je, že každý fanoušek Seagala je fanatický, nikdo nemůže být jen fanoušek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ssfan:V pohodě,neni to můj první výstup s lidma,co Seagala nemají rádi.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Lacike: Nikdy jsem neřekl, že jenom můj názor na Seagalovy filmy je správný, nejsem ani fanatický fanoušek Seagala, takže tyhle svoje výmysly si říkej někomu jinému. Já jsem jen napsal, že jsem celkem spokojen s tím hodnocením 55, nyní už 56%. A to, že si tenhle film odpad nezaslouží, je pravda. Na tom trvám, ale respektuju názory ostatních uživatelů, takže Lacike pomlč. mzss1: Dík za zastání.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike: ssfan neni fanatický fanoušek Seagala. Já jsem taky fanoušek Seagala (a to dost velkej). Tak je pochopitelný,že se fanouškům nelíbí názory lidí,kterým se to vůbec nelíbí-někdy až příčí.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ssfan : chapem, ze si fanaticky Seagalov fanusik, ale skus akceptovat nazory inych. Tie tvoje kecy, ze len tvoj nazor na Seagalove filmy je jediny spravny je smutny.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Zatím celkem slušné hodnocení 55%, které téměř odpovídá skutečné kvalitě. Jen škoda těch "expertů", co dávají odpad.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Co? To je apríl? Tak to je masakr, ale název bych zěnil třeba na Strážce, hlídač mi příjde neoriginální.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Tak když jsem viděl na jednom webu, že The Keeper má být od Vánoc uveden pod názvem Hlídač, nechtěl jsem tomu věřit, ale je to asi pravda. Já osobně bych tento film pojmenoval nějak originálněji. Třeba Strážce z LA nebo Strážce v Texasu...

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Normálne som šokovaný. Po tak dhých čakaniach, hlavne na film Kód smrti vyjde Keeper už po mesiaci. Len tak dalej.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Ja len premyslam kde sa stala chyba ze prisiel na svet takyy kreten zasrany ako je Acrobat. Snaad to bohovia napravia.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Uživatel acrobat je prostě a jednoduše debil. Je naprosto tupý a kreténský. To už zavání banem. Jak může člověk napsat jeden komentář, a dát to do všech filmů ze Stevnem? Když je ani neviděl? A dost !!!!! Je načase s takovými magory skončit píšu POMOVI at mu dá ban.

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

Bože bože bože.... Máme tady dalšího vola s debilním komentářem, který ještě ktomu není pravdivej...tohle je fakt vul ohodnotil si asi 15 filmu od seagala a ke vsem napsal stejny komentar tohle je fakt ubohost

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Uživatel Acrobat asi viděl jenom film Kill Switch a hned nadává, jaké chyby jsou v The Keeper, ikdyž to určitě neviděl. Nic z toho, co tady píše není v tomto filmu, ale on tomu musí dát odpad, protože tam je Seagal a ten mu zřejmě musel provést něco velmi zlého, že ho tak kritizuje....................... Takové komenty nesnáším.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

No mě osobně se film ruslan líbil na 3*, ale dal sem pět aby ty odpady co tu dávaj uživatelé kteří ten film ještě neviděli trochu zanikly Keeper se mi líbil na 4* ale dal sem 5*.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Lacike- ked´ niekto povie, že by dal filmu napríklad 3*, ale kvôli hercovi mu dá dve, tak to chápem, ale dať mu rovno odpad bez videnia je podľa mňa blbosť. A to s tými percentami si zle pochopil. Normálne by si ten film zaslúžil 60-70%, ale prítomnosť hrca, jeho schopností, prejavu a podobne hodnotenie ešte zvýši o tých 20%.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

sniper18: radikalny odporcovia nehodnotia film ale davaju najavo svoj odpor k hercovi. Tym padom ani nemusia film vidiet. Je to rovnako llogicke ako fanusikovia ktori napisu, ze objektivne davaju nejakemu Seagalovmu filmu 60-70% ale napriek tomu daju v hodnoteni 5*. Tito ludia tiez nehodnotia kvality filmu, ale iba davaju najavo svoju priazen k Seagalovi.

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

pUn!sh3r to je fakt inteligence nadevše.... 23.4.09 si hezky ohodnotil vsechny seagalovi filmy od nejnovějšího po nejstarsi ODPADEM: a ja pochybuju, ze 23.4 videl the keeper nebo ruslana... a podle me nevidel ani jeden film od nej proste narazil na seagala a vsechno ohodnotil odpadem. 20.6-21.6 zase narazil na Spencera a Hilla a asi se mu taky nelibil ani jeden film zase si to vzal hezky poporadku a jak jinak nez odpad...21.6. si pak vzal na paskal mayovky a zase hezky odruky si tam svihnul odpady... tak jestli tenhle kluk je normalni tak ja sem cinskej papez.....

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

Přesně, když se podívate tak pUn!sh3r hodnoti všechny jeho filmy odpadem a pochybuju, že se na ně dívá....

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Sniper18: Přesně tak jak může někdo hodnotit film když ho ještě neviděl. To můžou jen obyčejní burani a lidi s inteligencí zahradni branky. Však příšte je nechám zabanovat, jestli budou hodnotit On the run aniž by film ještě vyšel. Amroth66 a pUn!sh3r to jsou hlavní idioti.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Lacike- fanúšikov chápem, ved´ vždy sa musí nájsť nejaká skupina ľudí, ktorým niečo úplne sadne a hodnotia to dobre. Ale radikálnych odporcov už nechápem, ako môže niekto hodnotiť vopred odpadom, aj ked´ film ešte nevidel.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Vesmir musi byt v rovnovahe. Cize hromadu SS fanov ktori davaju 5* bez ohladu na nekvality filmu musi vyvazit hromada ludi co dava automaticky odpad. Vyzera to, ze Seagalove filmy uz normalni ludia nepozeraju.

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

Ok. Ti kteří budou předem jak koliv hodnotit film On the run, tak je zabanujem.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Pěkně mě štvou ta hodnocení od těch, co to ještě neviděli a dávaj odpad. Dal bych jim ban.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Nyní si ho stahuju,večer se na něj podívám. A tak jsem zvědavý jak to dopadne,snad dobře :)

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

ti co davaji odpad by se na to nejdriv meli podivat a pak teprve hodnotit.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Podle toho, co jsem četl, je tento film mnohem lepší než Ruslan.

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

at mu ten film vyjde jako ruslan a bude to fakt pohodicka.... tesim se :)

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Takže první ohlasy jsou velmi pozitivní, na imdb už jsou 2 recenze. Na fanouškovském webu je recenzí již mnoho. Všichni velmi chválí. Dávají 8/10 a jsou spokojení, takže snad je to akční pecka.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Kdepak, ještě to nevyšlo a v USA ještě dlouho nevyjde. Možná se tam totiž uvažuje o kino distribuci. ALE POZOR! Zítra - 19.10.2009 již film vychází ve Velké Británii, takže se již během několika hodin dočkáme prvních recenzí a hodnocení. Sledujte recenze ve fóru/ movie reviews na steven-seagal.net

Reklama

Reklama