Teda přečíst si oficiální text distributora + Rodinný / Hudební , tak se na to v životě nepodívám. Žádnej zázrak se sice nekonal, ale za vidění to stálo. Film se odehrává v létě 1964 a přinese docela zajímavej pohled na tehdejší dobu. A docela mě překvapilo, že film vzniknul ještě před sametovou revolucí. V hlavních rolích mě zaujal zejména Jiří Lábus, Oldřich Navrátil a Oldřich Vlach. Jinak (ne)herci v dětskejch rolích působili taky celkem přirozeně, což pravidlem moc nebejvá. Rozhodně se jedná o zajímavej počin, kterej ale přišel moc pozdě a tim pádem úplně zapadnul...(17.10.2008)

Užil jsem si tenhle film, je v něm atmosféra doby, a dobrá charakteristika různých postav, a k tomu i řada nezapomenutelných hlášek.(20.5.2011)

• Master19

Nevěřícně jsem na to čučel a normálně bych sahal po odpadu, ale když vezmu v úvahu Vlacha, Jandáka a Lábuse a přičtu povedenou první filmovou roli Lindy Rybové, nějaké hvězdičky to dá. Jo, a párkrát jsem se u toho dokonce zamyslel, jen nevím, jestli to bylo zrovna v místech, kde si to tvůrci představovali.(3.1.2010)

• waits

Ale kdyby to nebyl muj rodny kraj, tak bych se asi nedodival.(2.1.2010)

• SB

Na vztazích mezi dětskými hrdiny není až tak nic zajímavého (puberťáci), ale největší hodnotu spatřuju především v popisu tehdejších komoušských poměrů a vztahů mezi dospělými.(20.3.2008)