Reklama

Reklama

Yellow Sticky Notes

Krátkometrážní / Animovaný / Dokumentární
Kanada, 2007, 6 min

Obsahy(1)

Jak vypovídá sám název - Žluté lepící papírky - každý je známe, mnozí je používáme. Autor vytvořil animovanou povídku, ve které zobrazuje veškeré úkony, které si dával za úlohu a psal si je právě na oné papírky. (ČSFD)

Recenze (9)

venca163 

všechny recenze uživatele

Obyčejný kraťas, co nutí člověka celou dobu akorát číst kraviny. Připomíná mi to některé rychlejší přednášky na vejšce v powerpointu, člověk na to civí a čte a čte a než se zamyslí, čte další slajd. Prý reflektuje události ve světě - skvěle, za ty roky fakt akorát spadly dvě věže a celou dobu se patrně jen střílelo. Já vám nevim. (40%) ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, ale asi mi uniklo, co tím chtěl básník říct. Sticky Notes známe všichni, všichni je používáme, ale mám pocit, že naše životní sny, plány a cíle, na ně nepíšeme... Ačkoliv uznávám, že krátkometrážní film o papírcích popsaných nákupními seznamy a životními moudru typu "zaplatit složenky" nebo "dojít na poštu" by asi nebyl to pravé ořechové... :-) ()

Reklama

Popluh 

všechny recenze uživatele

Zajímavý krátký animovaný snímek s několika parádními nápady, výborně zvolenou hudbou a místy silně hořko-sladkou příchutí - asi jako život samotný. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Pěkné, nápadité - dokonce i s pointou - ale co? Vyprávění těžko. Spíš útržkovitý záznam životního putování jednoho chlapíka, co to umí s "tužkou", a zvykl si používat lepící papírky kromě toho, k čemu obvykle slouží, i k uměleckému vyžití. Originální to rozhodně je, ale nevím, proč bych se na to měl dívat znovu. NOT TO DO: Zaměňovat toto hodnocení s odporem proti "děsně avantgardnímu uměleckému projevu". Těch šest minut totiž bylo příjemně civilních. 60% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama