Reklama

Reklama

30,000 mil pod mořem

  • USA 30,000 Leagues Under the Sea
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Hororové zpracování fantastického příběhu Julese Vernea. V tomto moderně převyprávěném klasickém sci-fi příběhu Julese Vernea využívá kapitán Nemo svou supermoderní ponorku k vykonání pomsty na lidech žijících na povrchu Země. Naštěstí pro lidstvo je mu v patách neohrožený poručík Michael Aronnaux v podání akční hvězdy LORENZA LAMASE. Od chvíle, kdy se kapitán Nemo rozhodl napravit křivdy, které se mu v minulosti staly, nemůže si být svým životem nikdo jistý. Ve své ponorce, ze které mezitím udělal dokonalé zabijácké plavidlo, se šílený dobrodruh mstí každému, koho na své pouti potká . A věřte, že se přitom neštítí využít i těch nejstrašlivějších monster, která kdy žila pod mořskou hladinou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (32)

Nail odpad!

všechny recenze uživatele

Mno popravdě jsem od studia Asylum moc nečekal, ale tohle. Již hned po shlédnutí lituji, že jsem se na to díval. Má to být adaptace na 20 000mil pod mořem od Julesa Verna. Trapné herecké výkony v čele s Lorenzem Lamasem, trapný scénář a v podstatě celý děj. Nedoporučuji!!! Asylum jedeme dál do hlubin.... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemné překvapení tedy zpočátku. Stará jména, nový nápad. Ovšem tím asi scénáristům došel dech. Hnusně odporná babice velitelka tomu ještě nasadila korunu. Děj jednoduchý, dalo by se říci jakž takž svižný, ale k smrti nudný. Triky na nevalné úrovni. 20121023 asi 7818bt Koukám že tu je málo info, tak přidávám tak, jak bylo psáno přímo v titulcích.HRÁLI: L.Lamas, N.Stone, K.Little, S.Lawlor SCÉNÁŘ: Eric Forsberg PRODUKCE: David Michael Latt REŽIE: Gabriel Bologna ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nám v Asylumu tentokrát sáhli po verneovce a jak jinak, přepracovali ji k obrazu svému. Ono nakonec, proč ne? Ve filmovém světě nic neobvyklého. Fantasii se meze nekladou a tvůrčím nápadům je filmový svět zcela otevřen. Pokud ovšem má výsledek hlavu a patu a nějakou tu logiku. A tak vznikl Mockbuster, který svojí ponurou až tristní kvalitou snad už nikoho nepřekvapí. Co tu však nejvíce skřípe jsou dialogy. Proboha, který šílenec tohle to psal? Ten vůbec nemá představu, jak spolu komunikuje posádka ponorky. Při sledování této zhovadilosti jsem líbezně vzpomínal na Cameronovu 'Propast'. To bylo jiné kafe. Zkrátka ani tentokrát Asylum nijak nepřekvapil. Stále je toto studio věrné svým paskvilům a do nebe volajícím počinům. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, The Asylum mi začína prirastať ku srdcu. Tie ,,úžasné veľkofilmy,, ktoré tak vo veľkom produkuje, patria ku kinematografickým veľdeliam, z ktorých budú čerpať ďalšie a ďalšie generácie nádejných filmárov. A teraz späť na Zem. Táto dobrodružná sci-fi sa dá označiť za jeden z tých vydarenejších kúskov tejto spoločnosti. Obsahuje všetko čo na Asylume ,,máme radi,, plus jedno pozitívum. Má to akotaký spád a plynie rýchlo. Dajme im ešte ďalšiu šancu. Už koľkú v poradí? ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Kdo zná Verneovky ví, že kapitán Nemo je velký a nesmlouvavý drsňák, kterého by nerozplakal ani Chuck Norris. V moderním podání od Asyla se z Nema stává vášnivý ekologista, zhruba kříženec Ala Gora a Martina Bursíka. Nemo hodlá Zemi zbavit prakticky celého lidstva, protože lidé dělají v přírodě hrozný bordel. Pomoci mu v tom mají jaderné zbraně. A jelikož je to kovaný ekologista, tak mu nevadí, že spolu s lidstvem zničí vše, tedy i přírodu. Na druhou stranu ale zachrání přírodu, a to je to hlavní. Kapitán Nemo umí skoro vše, a jediné, co mu chybí, aby mohl provést svůj zlotřilý plán, je oxygenátor. Ten chce získat od poručíka Aronnauxe, což by pro něj neměl být problém. Ovšem pozor, Aronnaux není nikdo jiný, než Lorenzo Lamas. A tady, jak jistě chápete, končí veškerá legrace a znalý divák začíná tušit, že nastanou komplikace... Snímku zvedá hodnocení hrozný Lamas, který ve finále dokonce rozpláče kapitána Nema, a jak pevně věřím, i nejednoho diváka. Dalším pozitivem je výkon Seana Lawlora (kapitán Nemo), který byl po většinu filmu ještě horší, než sám Lamas. Sean Lawlor nás, bohužel, již žádnou strašnou rolí neoblaží, neboť roku 2009 zesnul. Ale naštěstí si rolí kapitána Nema stihl vytvořil nesmrtelný pomník. Čest jeho památce! - Slušných 90 %. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama