Reklama

Reklama

Princ a já: Královské líbánky

  • USA The Prince & Me 3: A Royal Honeymoon (více)

VOD (1)

Šest měsíců po svatbě mohou nově korunovaný dánský král Edvard a jeho manželka, doktorka Paige Morganová (která byla kdysi jen farmářskou dcerkou z Wisconsinu), konečně odjet na své dlouho plánované líbánky. Když už se ale konečně dostanou na místo svých snů, nic nejde podle plánu! Setkání s Edvardovou Nemesis, Paigeiným bývalým přítelem a záchrana lesa – to je jen pár věcí, které se staví do cesty jejich vysněným líbánkám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Pcermis 

všechny recenze uživatele

Oproti prvním dílu ohromný propad dolů což je škoda. Děj a průběh tohodle filmu je hodně smutný. Plus za České prostředí kde se film odehrává ale občas film spíše je dost trapnou komedii ale kdo má rád romantické pohádky a bude nato koukat jako na odpočinkový film proč ne. Daleko lepší než kde jaké České či jiné telenovely či nekonečné seriály které jsou daleko více slaboduché než tento film. Za mně průměrné 3* ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

První díl celkem ušel , dalo se na něj koukat a místy zabavil - 50%. Druhý díl blbost. 3%. A tenhle třetí díl nehorázná blbost. Nic mě ve filmu nezajímalo , a ani jednou jsem se ve filmu nezasmál. Nudně trapná blbost na kterou se nedá koukat. Hned od začátku jsem se strašně nudil , a polovina filmu a konec filmu byl taky dost nudný. ()

Reklama

Blacki odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak hrozného jsem už dlouho neviděla. Už jen herečka/královna mi vůbec neseděla. Nejvíce mi asi vadily ty polibky královské dvojce, nejen že byly snad v každé scéně, ale byly tak nedůvěryhodné a strojené. Příběh rozebírat nebudu, to byla katastrofa. Co mě dostalo do kolen (v negativním slova smyslu) byla "bojová" (pokud se to tak dá vůbec nazvat) scéna s kordy, to byl opravdu vrchol celé té hrůzy. ()

bajunta odpad!

všechny recenze uživatele

Název filmu navozuje zdání, že by mělo jít o pohádku pro dospělé, cílovou skupinou tohoto filmu snad ale nemůže být divák starší deseti let. I když se přejde tento nesoulad – po prvních třech, čtyřech minutách filmu jste rozlícení víc než u nějakého hororu. Trapné a idiotsky bezúčelné dialogy, herecké přehrávání, klišé střídá klišé... Kdybych nechtěla dát filmu šanci na jiné hodnocení, než to nejhorší, nevydržela bych ani další minutu. Bohužel, i tak to bylo zbytečné. Ony světlé momenty zde opravdu nebyly. Zůstává výsledné rozladění z naprostého minutí účinkem. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama