Reklama

Reklama

Death note: Následník

(TV film)
  • Japonsko Death Note: R2 – L o cugu mono (více)

Recenze (7)

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč bych měl hodnotit tak vysoko. Je to sice to samé, jako seriál, ale to je i největší mínus. Kurevsky jsem se nudil a 5 minut (v případě dvojky asi 10) nových scén to opravdu nezachrání. Navíc plno důležitých detailů chybí, takže divák, který seriál neviděl, film nepochopí. Jestli jste viděli polského Zaklínače, tak víte, co tím myslím. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Platí to samé jako u prvního filmu - zbytečnost. Opět pouhá rekapitulace. Fanoušci seriálu nedostanou nic nového, nezasvěcení lidé se nechytnou. 4/10 ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od predchádzajúcej filmovej rekapitulácie je R2 ako tak dobre zostrihaný, takže pre ľudí, ktorí nevideli seriálovú verziu bude táto alternatíva viacmenej sledovateľná, avšak zároveň chýba viacero zásadných častíc, čím asi tvorcovia odkazujú neznalému divákovi: "Vieš ty čo, nevidel si seriál, tak tu máš toto. Bude tu síce chýbať napätie, bude tu chýbať veľa kľúčových momentov a veľa vecí nebudeš chápať, ale sám si si to vybral. Nechcel si si pozrieť seriál, tak tu máš teda tento náhodný zlepenec zopár častí." V inom prípade si neviem rozumne vysvetliť, prečo tu niekoľko určitých kľúčových momentov ostalo zabudnutých. Vo výsledku sa jedná o kvalitatívne takmer totožnú, no o niečo vypracovanejšiu rekapituláciu ako bola tá predchádzajúca. Zároveň je však zápletka slabšia, čo je celkom pochopiteľné, keďže vieme, aká dobrá bola kvalita seriálu v tejto dejovej línii - priemerná. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jen kopíruju, co jsem psal u prvního relightu: "Death note je trochu moje srdeční záležitost, proto rád koukám na vše, co s ním má jen trochu společného. Akorát tento relight mi přišel trochu mimo mísu. Pro fanouška je to jen skokové shrnutí, kde nevidí nic nového, co v seriálu neviděl, jen to je hodně shrnuté. Pro člověka, který nezná seriál jde o absolutní nefungující spleť událostí. Vypracovanost seriálu je pryč a charakter obou hlavních postav ztrácí na veškerém kouzlu. Zbytečné, podle mě naprosto zbytečné. Rád jsem si připomněl, jak to bylo, ale on ten seriál těch dílů zase tolik neměl...." ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Na začiatok by som asi mal povedať, že seriál som nikdy nevidel a dokonca ani predchádzajúci film... Mám však zhliadnuté oba hrané filmy, ktoré sú skvelé ... Vzhľadom na to, toto teda beriem iba ako akýsi alternatívny záver s pár neznámymi postavami. Konanie jednej z nich bolo pre mňa absolútne nepochopiteľné, i keď pre ten záver určite veľmi dôležité... No napriek pár nelogickostiam sa na to pozerá dobre... ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama