Reklama

Reklama

Franklin a poklad na Želvím jezeře

  • Kanada Franklin et le trésor du lac (více)

Obsahy(1)

Na Franklina čeká velké dobrodružství! Babička mu vyprávěla, že kdysi dávno, když byla malá, ukryla u Želvího jezera krabici se svým pokladem. Už nikdy se jí nepodařilo najít místo, kde ho schovala. I Franklinův tatínek po něm jako dítě pátral, ale neúspěšně. Teď se na dobrodružnou výpravu za pokladem vydává Franklin a jeho kamarádi. Povede se jim poklad najít? A co vlastně krabice ukrývá? (Vapet Production)

(více)

Recenze (7)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vyslovene animák iba pre deti, dospelých určite neoslní. Čo je horšie, nenadchlo to ani moju šesťročnú dcéru, vraj je to moc detské :). Ale zato tá trojročná si túto rozprávku užila. Niečo medzi 2 a 3*, prikláňam sa k horšiemu hodnoteniu. 49/100 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia porovnateľná s konkurenciou, u "franklinoviek" určite najlepšia. Ale slabší príbeh a nezáživné, typické infantilné dialógy to ťahajú dolu, niekde medzi 2 a 3 *. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kreslené želvy nejsou jen Želvy ninja, ale také roztomilé povídky o Franklinovi. Tyhle želvy jsou mnohem roztomilejší. Nejvíce oceňuji překrásnou animaci. A ten příběh je jakžtakž koukatelný i pro dospělého. Franklinova babička schovala před lety do schránky času svůj život a dnes se to může jejím vnoučatům tvářit jako hotový poklad. [126. hodnocení, 7. komentář, 58%] ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky a fous navíc, protože musím zohlednit, že je to pro mladší generaci, než jsem já, a proto nemůžu mít přehnané nároky. ;-) ()

chemicquei 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem žral ten seriál, a když jsem měl možnost se kouknout na tohle, neváhal jsem. A? Splnilo to moje očekávání ;-) ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Na túto korytnačku Franklina som nebol nikdy moc zaťažený, ale toto bolo celkom dobré. Pravdepodobne najlepší Franklin. ()

Reklama

Reklama