Reklama

Reklama

Hotelový poslíček

  • USA The Bell Boy

Obsahy(1)

V hotelu Elk Head poslíčkové trápí sami sebe navzájem i nevinné hosty, kteří se přejí ubytovat. Výtah pohání tvrdohlavý kůň. Falešné přepadení se zvrtne v opradové. A to ještě není všechno. (Morien)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Šialené kaskadérske kúsky ( scéna v banke ) a iné gagy vám vyčaria na tvári úsmev, ktorý vám len tak nezmizne. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Fatty a Buster opět zasahují, tentokrát v hotelu coby poslíčci. No a samozřejmě že rozpoutají neuvěřitelný chaos. Celý je to skvělá zběsilá jízda, ale za vyzdvihnutí rozhodně stojí scény s výtahem nebo v holičství. Taky se zde objevuje několik protiněmecky zaměřených narážek (např. na ceduli Francouzské a německé jídlo je to druhé přeškrtlé, nebo Fatty v holičském salónu oholí zákazníkovi vousy tak, aby připomínal císaře Viléma II. a poté ho zbombarduje pěnou). ()

Reklama

Iggy 

všechny recenze uživatele

Jak to asi může vypadat v hotelu, kde slouží Fatty Arbuckle, Buster Keaton a Al St.John? Trochu nespolehlivý výtah na koňský pohon, který častěji skřípne Busterovi hlavu, než sveze nějaké hosty, visutý koš na ručníky srážející hostům klobouky, Fattyho úsporný způsob vytírání podlahy nebo umělecká technika holení vousů nejsou zdaleka vše, co byste asi nikde jinde nezažili. A co se asi stane, když sem dorazí nová kosmetička, mladá a pohledná dívka? Věřte nebo ne, ale ocitne se i na losí hlavě vysoko nade dveřmi. Fatty svou přirozenou autoritou zvítězí v lásce nad svými soky a oni pro něj, protože jsou správní kamarádi, přepadnou banku, aby se Fatty stal hrdinou. Do jejich lsti se ovšem připletou opravdoví lupiči a strhne se pěkná mela. Jak to skončí se ale podívejte sami. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První polovinu se toho opravdu moc neděje - s výjimkou naprosto skvostného cídění skla telefonní budky v podání Bustera Keatona je to bída. Pak ale dojde na senzační eskapády s koňským výtahem, přesně ten druh potrhlostí, kvůli nimž grotesky miluji. Závěr s lupiči je ovšem zase slabší, ačkoliv bankovní akrobacie se povedla. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[1,5*]     "The Elk's Head Hotel - First Class prices. Third Class service."     Grotesku som si pozrel predovšetkým kvôli Busterovi Keatonovi, to som však netušil, že tu hraje len druhé husle, nie je to ešte celkom on (okrem predvedenej akrobacie) a dokonca sa tu i usmieva (no hrôza!). Fatty je pre mňa totálne nezaujímavý, necharizmatický (dokonca na mňa pôsobí svojím zjavom tak trochu úchylne) a jeho humor považujem za úplne nevtipný. Okrem čistenia skla na telefónnej búdke tu nebol jediný gag, pri ktorom by som sa čo i len pousmial, takmer celý "humor" je postavený na padaní, trieskaní sa po hlave, či kopaní sa do zadku. Videná reštaurovaná verzia z roku 2015, s iba priemernou hudbou Neila Branda. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, ve které se má kočí vymrštit z drožky a přistát na koni, se napoprvé nepovedla a představitel kočího měl už strach z opakování záběru, tak se za něj nabídl Buster Keaton. Ten však dopadl podobně a kůň ho víc než jeden blok táhl po zemi. (everlong)

Reklama

Reklama