Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, skloubit tolik profláklou reality show Big B. se zombie žánrem horroru. Ten začátek, který byl víceméně jen o těch ubožácích ve vile mě dost znechutil, ale vydržel jsem to... netrvalo dlouho a přišla zábava. Heh, účastnící tohoto "zájezdu" mi byli sympatičtější než všechny české reallity stars dohromady. Ano, herecký ansábl byl skvostný, ale všemu vévodil mistrovský Andy Nyman, jehož postava neměla chybu. Jsem rád, že jsem viděl zase originální a zábavný horror, i když jistě nějaké ty mouchy měl (tak mě napadlo.. kam se poděla všechna zvířata?? Že by je zombíci stihli všechna spapat?? .) ani psa ve filmu nebylo...) rád mu je odpustím a dávám plný počet. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Využití prostředí reality show v zombie hororu vypadá na první pohled zajímavě, ale bohužel s výjimkou několika situací nemá výraznější opodstatnění a tak je nakonec využita pouze vila soutěžících plnící funkci bezpečného obydlí obklopeného hladovými zombie. V podstatě se jedná o klasický, velmi dobře zpracovaný zombie horor alá Dawn of the Dead se skupinou jedinců, jež sice byla evidentně vytvořena se snahou o co největší rozmanitost, ale já osobně si mezi nimi nedokázal najít jedinou postavu, která by mi byla výrazněji sympatická či které bych dokázal fandit a tak mě seriál i přes své nesporné kvality a silnou atmosféru nedokázal výrazněji nadchnout. Silné 3*. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se zdát, že Dead Set do samotného zombie žánru nepřenáší nic nového, ovšem není to pravda a díky neobvyklému seriálovému rozkouskování a chaotičnosti kamery jednotlivých dílů, bylo docíleno toho, čeho se u zombie filmu zas tam často nevidí .. no spíš vůbec a to je jedna z předností seriálu. A díky druhé odlišnosti a to v podobě zasazení děje do seriálu Big Brother(už jen díky tomu, že seriály tohoto typu nemusím) a oproštění se od jakýchkoli klišé a počítačových efektů působí DS skutečně. Seriál je spíše určen pro post-apokalypticky zaměřené diváky, ale myslím, že se bude líbit i nezasvěceným. Nějak sem si i v duchu říkal že by to mohlo potkat i soutěžící BB v ČR, ale toho se asi jen tak nedočkám. Rozkouskované napětí a pud sebezáchovy je všudypřítomný, a Britové mě znovu přesvědčily, že královsky vládnou nejen na svém území, ale i zombie žánru. 85% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě absolutní nářez! Britové znovu dokazují, že mohou západním horrorům směle konkurovat, možná jsou v lecčem dokonce lepší! Syrovost a beznaděj z něj přímo čiší (to nemluvim o drsnym finále, které si nebere servítky), v takové situaci bych se ocitnout opravdu nechtěl. Kor když jsou zombie takhle nasraný a rychlý. Celou sérii jsem shlédl téměř na jeden zátah, hltal jsem každou minutu, všechny aktéry, hlavně Patrick byl hustej, když sral do kýblu :). Další podobné projekty, prosim! 9/10 ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Reality-show, která své účastníky odhaluje až na kost. Sice nechybí skoro žádné klišé zombie hororů, ale tempo je strhující, atmosféra ponurá a Andy Nyman si svého nesnesitelného č....a užívá podobně jako Ricky Gervais Davida Brenta. Skromný počet epizod mne zamrzel, zároveň však oceňuji, že seriál není uměle natahovaný a končí v nejlepším. Zajímavé komentáře: JFL, Rex Mundi, Toj ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama