Reklama

Reklama

Bláznivá domácnost

Obsahy(1)

Fatty Roscoe je kuchař a předvádí, co všechno lze načepovat z jednoho hrnce, že váleček na těsto je vlastně přežitek a že dobrý kuchtík musí hlavně umět žonglovat a zametat. Buster je číšník a k jeho činnostem patří svádění žen, dokazování, že nemá žádné klouby v těle a rozhazování jídel po lokále. (Morien)

Recenze (16)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Restaurace "U Dvou pošuků" nám otevírá své brány a v nich stojí Fatty a Frigo v plné formě a přestože najíst bych se sem asi nešel, jen tak na čumendu zasmát se a pobavit určitě. Škoda jenom, že to bylo nějak divně sestříhaný na 17 min, hlavně ke konci. Díky tomu byly nějaký fórky uplně nedokončený, což můj dojem trochu kazilo, ale jinak moc pěkný. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úžasně bláznivá záležitost, v níž tentokrát Buster Keaton všechny nebo většinu plusových bodů nesklízí, protože se s Fattym Arbucklem zkrátka skvěle doplňuje To, co oba předvádějí, nemá obdoby, ať už jde o vaření a servírování jídel, tanec, pojídání špaget na tisíc a jeden způsob nebo závěrečnou záchranu tonoucí dívky, všechno je skvěle promyšlené, gag střídá gag a dvaadvacet minut uteče jako nic. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Fatty předvedl v kuchyni vynikající ekvilibristiku s pánvemi, koštětem i kouzelným hrncem a navíc rozdával skvostné přihrávky talíři s pokrmy, které Buster ladně stahoval ze vzduchu a servíroval na place. Rovněž styl kolektivního pojídání špaget či jízdy na kozlím spřežení byl vynikající, ale některé gagy, zejména ty s Al St. Johnem, zaváněly groteskním průměrem. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     Jedna z tých lepších Fattyho grotesiek, ktorá má výbornú začiatočnú časť v reštaurácii, ale potom sa žiaľ vtipnosť začne vytrácať v záplave prostoduchej akcie typu naháňačiek a pádov (hoci treba uznať, že Buster dokáže padať s veľkou gráciou). Je radosť na začiatku sledovať zohranú dvojicu kuchára Fattyho a čašníka Bustera. Je vidieť, že Buster tu už začína byť Fattymu rovnocenným partnerom, dostáva veľa priestoru, ktorý náležite využíva. Scény s ním sú tým najvtipnejším z celého filmu, predovšetkým tá jeho skvelá tanečná kreácia. Keď sa k tancu pridá aj Fatty, vznikne z toho jedno veľké šialené predstavenie. Potom však prichádza na scénu trapko Al, ktorý celú zábavu pokazí a celá groteska tak akosi prestáva byť vtipná. Nezachraňuje to ani úžasný pes, ktorý dokáže liezť po rebríku a príliš vtipná mi nepripadala ani tá špagetová scéna. Videná verzia z roku 2015 s výbornou hudbou Neila Branda. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Učiteľ, žiak, škôlkar a pes. Menovite. Roscoe, Buster, Al, a ten trhač, ktorého som už niekde určite videl, pričom dokáže pohotovo vyliezť po rebríku, čím vynaliezavo prenasleduje svoju potencionálnu korisť. Kuchár, čašník a výtržník. Reštaurácia a potom taktiež pobyt na pláži. A táto kombinácia je smrtonosná... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama