Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve 20. letech se natáčel na kalifornské poušti Guadalupe film Desatero přikázání. Mezi rekvizitami byl i amulet, který probouzí boha pomsty Imla Ra. Když je po devadesáti letech nalezen, začne docházet k sérii úmrtí, která má zřejmě na svědomí tajemný démon... Podle dávné legendy existuje starý egyptský amulet, který, když je schován před slunečním svitem, bůh pomsty Imla Ra nemůže chodit po zemi. Ve 20. letech se natáčel na kalifornské poušti Guadalupe film Desatero přikázání, mezi jehož rekvizitami byl i tento amulet. V současnosti, kdy kulisy zmizely pod vrstvou písku, po nich pátrají archeologové. Do věci se vloží také Mark se svým dědečkem – ten byl jako malý přítomen natáčení a právě tento amulet si ukryl v truhle do písku. Nyní ho chce najít. Když ho skutečně najde, napadne ho probuzený Imla Ra a zabije ho... Mark neví, co jeho dědečka zabilo, ale chce po tom pátrat. Seznámí se s archeoložkou doktorkou Carterovou, která zde provádí výzkum. Doktorka nabídne Markovi spolupráci na projektu. Na naleziště přijede i manžel doktorky Carterové, kterého celý projekt začne zajímat. Mark se do doktorky zamiluje, a tak je tu trochu dusno. Společně pak najdou tajemnou kobku. Podle Cartera je kobka vězení. Později dojde k napadení a vraždě mladé studentky archeologie a druhá má vypálené znamení na ruce. Mark s doktorkou pak zajdou za starým mužem Nigelem, který byl s Markovým dědečkem také na natáčení. Ten jim teprve řekne, jak je to s amuletem. Imla Ra zatím likviduje archeology... (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Strašným spôsobom zbabraná skomolenina. Najstupidnejší akčný, dobrodružný film s akým som sa doteraz stretol. Skupina archeológov horlivo skúma, sedemdesiat rokov staré, pieskom zaviaté staroegyptské filmové kulisy niekde v kalifornskej púšti, neďaleko Hollywoodu. Pri tom oživia smrtiacu "Zabudnutú kliatbu" z časov faraónov. Tiež sa im podarí odhaliť sprisahanie slobodomurárov. Nehorázna blbosť. Lenže v tomto prípade nie je špatný iba hlúpy scenár. Tu sa nepodarilo úplne nič. Réžia, kamera, strih, herci, dialógy, hudba, kulisy, filmové efekty a počítačové triky to všetko stojí, s prepáčením, za hovno. Odpad! ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Nac plytvat slovy nad timto lacinym filmem, ktery ma do dokonalosti asi tak daleko jako idea, ze pri pozapasovem rozhovoru s fotbalistou se dozvite neco zajimaveho! Hlavni emzozaporak jakoby vypadl z jednoho z dilu RedDwarf a uplne nejvtipnejsi byl zpusob jakym nepohyblivou masku zabili. No uznejte sami, postavu nam tvurci vyobrazili jako ducha minulosti, zhmotnujiciho se z pisku. A nakonec ho premohla bazuka? To chtelo hodne hodin usilovne prace pro scenaristu, aby takovouhle hovadinu vymyslel. Vsadim se, ze ho to napadlo cestou z baru domu, kdyz se zastavil na curaci zastavce. Jedinym duvodem, proc sledovat az dokonce, byla Morena Baccarin. ()

Reklama

8SCARFace8 odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte keď som dávnejšie pozeral TV, tak jeden večer išlo toto a nič iné. A poznačený som dodnes, lebo niečo tak nehorázne špatné som odvtedy asi ešte nevidel. Zlé už od začiatku, ale pozeral som to, lebo som chcel vedieť či to bude horšie, alebo lepšie neskôr. A čím ďalej, tým horšie, až k úplnému dnu, ktorý je záver kde začali na hlavného hrdinu útočiť 2D (!) namaľované postavy zo stien, tak som sa už váľal smiechom na zemi. ()

bazmo odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou sa mi to dostalo do rúk tak som bol zvedavý čo to je..Zo začiatku to vypadalo celkom fajn a po čase to začalo byť jasné kolká bije..No strašné..amatérčina až to mraky brzdí a dopozerať to dá naozaj zabrať až ste z toho na konci totálne vyčerpaný.. ako je možné že aj takéto filmy sa ešte točia v Mekke filmárčiny v hollywoode..keby to natočila koliba alebo barandov ešte by som to ako tak pochopil že im to nevišlo..toto bol asi zas jeden režisér čo sa chcel blisnúť ale efekt je úplne opačný.. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Filmy pre televíznu stanicu Sci-Fi Channel sú naozaj čím ďalej tým viac horšie a horšie.A to ešte tento nie je z tých najhorších.Ak to beriem zo stránky horror alebo sci-fi tak je to veľká bieda,ako dobrodružný to ešte ujde.Niekedy to ide až do komédie,ale trápnej.Začiatok nevyzeral zlé,ale dopadlo to pre film zlé.Monštrum bolo smiešne a nebyť tých naháňačiek buginiek po púšti,tak by to bolo len za jedná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama