• AngelAngie

Hrozná odpaďárna .. s Movie Awards se to nedá vůbec srovnat! Britney si posbírala, co mohla, každej se opět ukázal, jak je bohatej a div že jim ty řetězy na krku držej a krom toho, že opět z 90% vyhrál ten, kdo tam výjimečně byl, tak je to prostě opravdu se vším všudy hroznej trapas. Hvězdičku dávám mé milované Kristen, nemohla jsem z ní oči spustit .. ten její hlas, achjo, nádherná ..(22.9.2008)

• Flipper

Tak toto bol prepadák až des. V prvom rade musím spomenúť náš holohlavý klenot Britney, ktorú len včera ušla s psychiatrie, a aby sa nezrútila, organizátori si povedali že jej dajú 3 ceny chudinka a to za klip, ktorý je totálne o ničom. Inak celé predávanie cien bola hlúpa fraška. Russell Brand nebol vždy stopercentný, ale aspoň namdal Bushovi no inak plno mien o ktorých nemáte ani zdania, hlúpe výhry a nuda na entu. Vôbec ani nepozerať.(17.9.2008)

• Yield

Čo nám prineslo tohtoročné MTV Music Video Awards ? Tradične zlé Videos a ešte horšiu Music, čo ale neprekvapuje vďaka značke MTV.(13.9.2008)

Ukrutne se mi libil Russel Brand, a ten zbytek taky. Pokud vsak jste zakomplexovany antikomercionalista a MTV vnimate jako hnusnou americkou imperialistickou propagandu , tak se vam to asi libit nebude. ;-)(10.11.2008)