Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Herecký koncert tří herců aneb dvojice "hradních pánů" slavících zaokrouhlené manželské výročí v prostředí devastovaného malého zámku, vráceného v restituci původním majitelům, a tuláka bez zábran a jakýchkoli konvencí, který dokáže probíhající intimní oslavu jak se patří zkomplikovat. Vynikající herecké trio, interpretující jemnou ironii textů autora M. Stiebera, tvoří Hana Maciuchová a Milan Lasica, aristokratičtí jubilanti, a Pavel Zedníček jako tulák. Koncert natočil v krásném reálovém koloritu zámku Hořína režisér Jiří Kos. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Madam, vy se zapomínáte! Slavnostní večeře, plná vybroušených bonmotů a jemného sarkasmu, je náhle narušena nezvaným hostem, který se nerozpakuje uvést všechny přítomné do (ne)žádoucích rozpaků. Hana Maciuchová, Milan Lasica i Pavel Zedníček odehrávají jeden ze svých malých hereckých koncertů, který spoluutváří také autentické zázemí zdevastovaného loveckého zámečku Hořín u Mělníka. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Milan Lasica i Hana Maciuchová výteční, hudba zrovna tak, ale příliš mi nesedl Pavel Zedníček a nelíbila se mi věčně se (doleva, doprava, nahoru, dolů) pohybující neklidná kamera. Ovšem jinak to koncert vážně byl. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

"Madam, je mi líto, ale obávám se, že dnes v noci budu velmi divoký muž." pronesl neskonale sexy Lasica po té, co si rozepnul poslední knoflík a Maciuchová v témže okamžiku slastně skousla v zubech secesní šperk. Koncert patří mezi božské televizní miniatury, pro které se vyplatí dodnes toto médium nechat při životě. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

oooooooooh, velmi mile. vsetko. mam slabost na pana Lasicu, na jeho eleganciu, sarm a tu, kde hral ,,hrabete", uplne predurceny na tuto rolu. Toto je ako si ho predstavujem a idealizujem. Velmi krasna predstava muza :). /dokonca tam mal i dlhsie vlasy co sa mi tiez velmi rata :)/ Vhodna hudba, krasne prostredie i kostym pana Lasicu, prijemna zapletka... Boze to chcem vidiet este raz a stokrat...ma to niekto vo fimoteke? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama