Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

V této britské komedii vystupují maňásci ve světě dospělých kde se vše točí kolem sexu a alkoholu... Hlavní hrdinové Fat Ed Tubbs, Lapeño Enriquez a Mervin J Minky jsou za každou špatnost. Fat Ed je sprostý a násilný fanoušek heavy metalu, Lapeño brazilský sexsymbol neodolatelný pro každou ženu (a některé muže) a Mervin mentálně retardovaný sebedestruktivní fanatik posedlý masturbací. Společně se vydávají na cestu plnou zápasení, maňáskového porna a klonování. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Najrozporuplnejšie emócie vyvolávajúci majáles bábok, aký svet kedy videl. Závysí len od prístupu, či bude pre vás odporný, alebo geniálny. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Proč toto proboha srovnáváte se South Parkem? Kvůli sprosté mluvě? South Park pod touto slupkou skrývá propracované příběhy a narážky na reálný svět. Zato Fur TV je jen odporná vulgární pornografická šílenost, která z banálních vtipů a klišoidních situací dokáže udělat naprosté peklo. SP i Fur TV jsou odlišné jako den a noc, ale oba je zbožňuji :-))). ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela šílenost s těmito plyšáky. Nejvíc mě asi dostaly druhy metalu a to konkrétně Progressive Vegetarian Grindcore. :D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál, neuvěřitelně jsem se smál. Bez přestávky. Chci být jako ten uhoněnej Mervin, takový hovado se jen tak nevidí. Totálně vysmahlej seriál, jen je škoda že vzniklo jen 8 dílů. Chci víc! ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Zase raz som si stiahol celý seriál kvôli jednej vynikajúcej scénke. Pri Lucky Louiem to bola legendárna "Bůh je obří pí*a" a pri Fur TV zase "Huňatej posranej průvodce metalem". A rovnako ako v prvom prípade, aj toto bola najlepšia scéna z celého seriálu. Zvyšok bola iba neveľmi vtipná vata s iba málokedy fungujúcimi hláškami. Neurážalo ma to, ale na tri hviezdy to skrátka nie je. ()

Wladi.mir 

všechny recenze uživatele

"Tento pořad obsahuje humor pro velký, vulgární jazyk, sem tam násilí a scény nepokrytě vyobrazujíci sex mezi lidmi a maňásky, což může někerý diváky šoknout." Řiťák Ed = Můj vzor! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Sezame, otevři se není nic úžasného. Když se do něj ale přidá kurevská halda nadávek, chlastání piva, krkání, sex (všeho se vším), brutální násilí a metal, tak vznikne něco naprosto neskutečného. Fur TV je jedna z nejvtipnějších věcí, jak jsem kdy viděl a i během mnohých opakování se směji stejně nahlas jako napoprvé. Kdo chce ukázku téhle demence, musí vidět Huňatej posranej průvodce metalem od Tlusťocha Eda na youtube. To dá komukoli velmi přesnou představu. 100% ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Něco tak plyšově úchylného může stvořit jen MTV :D příběhy plné násilí, hnusu a hlavně sexu v podání 3 ojedinělých hrdinů, sexuálního závisláka Lapeña, nasilnického ožraly Eda a chronického masturbanta Mervina. Rozhodně se nudit nebudete ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Videl som len prvý diel a už viem, že to bude ultravec. Mám rád filmy a seriály, ktoré si neberú servítky. A toto na servítky serie, grcá, prdí atď. Neuveriteľne úchylné. Tvorcovia musia byť strašné hovadá. ()

Reklama

Reklama