Reklama

Reklama

Venkovský balík

Obsahy(1)

Buster se stará o obchod, zatímco Fatty doručuje poštu. Mezitím si ale najde čas na schovávanou s Molly, svým děvčetem. Konstábl, který Fattymu po Molly pokukuje, na poště krade, aniž by věděl, že o něm Buster ví. (Morien)

Recenze (5)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Český název je opravdu záhada, neb k žádné sebevraždě se ve filmu ani neschyluje, natož aby k ní došlo. Naopak je to milá, ačkoliv ničím extra výjimečná groteska. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Fatty sebevrahem (i když nevím proč). Fatty s Busterem opět pracují v obchodě, Buster jako poskok pro všechno, Fatty jako pošťák, který má svou práci opravdu v malíku. Fattyho milou Fany se ovšem snaží svést místní konstábl a tak namočí Fattyho do pěkného průšvihu. Asi nejlepší je závěrečná tancovačka, kde se vše vyřeší. I když Fattyho cibulově dojemný zpěv na mě nezapůsobil, jak by asi měl. Zato jeho umění vyrábět "sýr s těmi velkými dírami" je k nezaplacení. Průměr dvojice Arbuckle/Keaton. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     Opäť iba priemerná Fattyho groteska, ktorá má len málo vtipných nápadov. K nim patria napríklad Busterove kúzelnícke číslo a Fattyho cibuľový dych. Inak ale prevládajú skôr nevtipné gagy, založené na prostoduchej akcii (trieskanie sa po hlavách, oblievanie vodou). Dosť chabý je i ten príbeh s ukradnutou poštou. Fattyho je tu až priveľa a Buster je žiaľ tak trochu v úzadí. Mimochodom, čo za hlúposť je ten český názov "Fatty sebevrahem"? Videná verzia z roku 2015 s výbornou hudbou od Mont Alto (husle, harmonika), čerpajúcej z country a írskej hudby. ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Peripetie kolem šeku a dívky a prstenu převážně nevážně. Přesto výroba sýra, hledání správné velikosti prstu a hlavně tanec s místní "krasavicí" stojí za pozornost. A také Buster Keaton, který se šklebí, směje, mračí. ()

Reklama

Reklama