Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi vyznavače jedničky. Hatchet považuju za pouhý průměr a to se dvojce povedlo dokonale udržet. Nikdy jsem nebyl ani fanouškem vzhledu Victora Crowleyho. Byli tu lepší mutanti. Ale takovou parádní motorovku jako tady jsem ještě v žádném hororu neviděl :D A pár dobrých scén se tu taky našlo. Např. useknutí vrchu hlavy o stůl. Snad jen škoda, že nedostal prostor Lloyd Kaufman, byla by aspoň větší legrace. 60% ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla stoprocentní kravina.Už první Hatchet nebylo buhvíco suprovýho,ale prostě to člověku nedá,a musí čučet i na pokračování.Ale tohle už vážně ne.I přes špatnou kvalitu staženýho materiálu,a špatně načasovaný titulky,jsem poznal ,jaká debilní pitomost to je.Všichni tam pronášej stupidní kecy,první polovina je navíc opravdu nekoukatelná,a když se po hodině začne vraždit,tak já už film vypínal.Strašný.0%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hatchet 2 rozhodně svému předchůdci ostudu neudělal. Green si jen v některých momentech počínal až příliš zbrkle a proto některé situace vypadají opravdu trapně. Dá se zde však najít i několik opravdu humorných chvilek, pro které stojí tenhle kousek vidět. Musí se hlavně brát ohled na to, že celý snímek je především hororovou komedií a morbidních úchyláren je zde více než dost. Pro mě je to lepší průměrná podívaná, které klidně odpustím všechny zlé prvky, protože já se bavil téměř po celou dobu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No to bylo zase, chvilkama jsem nevěděl jestli se mam smát nebo přemýšlet o odpadu, popřípadě smát se a zároveň přemýšlet o odpadu, ale tohle je prostě evidentně typická práce Adama Greena, kdy natočí strašnou sračku, ale udělá to tak stupidní, až je to vlastně sranda, navíc opět šílený gore, vychytaný vraždění, který ještě příchází s pár novýma nápadama, ale ani na starou dobrou sekyru se nezapomíná a to co mě tu potěšilo asi nejvíc, je ta naprosto nejgigantičtější motorovka, co jsem měl tu čest kdy viděl, i samotnej pán motorovek Leatherface by se kvůli ní rozbrečel štěstím, jak malý děcko a já jsem do toho daleko neměl, obzvlášť u kastrovací scény. Každopádně, když už to je taková kravina, tak mohl Green celou stopáž vyplnit gore, což se bohužel nestalo, takže je tu zhruba 30ti minutová nudná pasáž, která nudí a zabaví jen Tony Todd, kterej tim svým perfektním hlasem odvypraví i ten nejstupidnější flashback v dějinách filmu tak, aby od toho lidi hromadně neutíkali. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Aby sa udržal príbeh v tajnosti, nikto nedostal kópiu celého scenára. Dokonca aj samotní herci dostali len niekoľko strán, v ktorých vystupovali. (beso74)
  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)

Reklama

Reklama