Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dean Cain a Christina Coxová září v tomto okouzlujícím snímku o upjaté šéfredaktorce Hallie, která uzavře sázku, že se jí podaří přesvědčit ošuntělého Manhattaňana, aby se stal Starým mládencem roku v jejím časopise. Když se objekt její sázky později oholí a ostříhá, Hallie s překvapením zjišťuje, že je nejen pohledný, ale přímo okouzlující. Naučí ho vybraným způsobům, seznámí ho s etiketou a nakonec se do něj zamiluje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že nápad to mělo, ale to je tak všechno. Pokud bych se na tento film měla dívat vkuse a nedělat nic dalšího, asi bych usnula nudou. Není nic, co by mě na něm oslovilo, možná ten nápad, potom docela ucházející zápletka. Jinak vůbec nic. Že by herci zazářili také nelze napsat, takže vlastně nevím, co pochválit. O odpadu tady nemůže být řeč, existují i horší filmy, o průměru či něčem lepším, také ne. Proto za mě jenom hvězdička, je tady spoustu věcí, které mohly vyjít lépe a vnést do tohoto filmu jiné světlo. Doporučovat nebudu, protože mi samotné nesedl, v žádném případě také nevyvracím, že jej někdo může považovat za výborný. Chce to zkusit a zjistit, jestli vás obstojí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Strašlivá nuda, natočená pravděpodobně podle příručky Deset největších scénáristických klišé bez nápadu. /21. 5. 11./ ()

Reklama

Amper01 

všechny recenze uživatele

Zajímavý filmík o proměně jednoho človíčka... Ikdyž - jednoho...? Možná trochu naivní, ale... Mrkni a uvidíš sam/a :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama