Reklama

Reklama

Fatty se žení

  • Česko Jeho svatební noc (více)

Obsahy(1)

Al a Roscoe oba usilují o dívku Alici. Roscoe ji svádí prstýnkem, Al zase melounem. Buster doručí dívce svatební šaty, obleče si je, aby mohl demonstrovat jejich krásu, a považován takto za Alici, je unesen. (Morien)

Recenze (8)

Morien 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se jenom třásla, kdy už se tam objeví ten Buster a rozjede to, ale on se tam nakonec ani moc neohřál. Tlouštíkovy gagy nic moc. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Pomaly, ale isto si začínam zvykať i na univerzálneho Roscoea Arbuckleho, ktoré ksichtíky žeriem i s navijakom, Frigo sa prezlečie za nevestu, bude „unesený” ( všímajte si pri tomto slovíčku tie úvodzovky, pokladám to za čisté homonýmum ). Pochopíte, keď uvidíte... Vidieť troch machrov pokope, má niečo do seba, ale zatiaľ mám taký pocit, že pozornosť v krátkom filme strháva na seba predovšetkým “Tučko” . ()

anais 

všechny recenze uživatele

Roscoe Arbuckle je od pohledu dobrák. Je velmi roztomilý, a takový je i jeho humor - příjemný, nenáročný. V tomto filmu hraje prodavače v obchodě, který se zasnoubí s dívkou. O tu však stojí i jiný nápadník. Ve filmu se mimo jiné objevuje i Buster Keaton, který je omylem unesen místo dívky (když jí na sobě předvádí svatební šaty!). Neprávem (a u Fattyho to platí obzvlášť!) zapomenuté zlato. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Česky Fatty se žení. Fatty pracuje v lékárně a má na starosti hlavně sodovky a zkušební parfémy, do kterých lije chloroform, aby se jimi ženy celé nevoněly. S tím souvisí většina gagů. Sokem v lásce k lékárníkově dceři je mu Al St. John, který se ji zhrzen odmítnutím pokouší uškrtit a později dokonce unést. Unese ovšem Bustera Keatona, který jí zrovna předváděl svatební šaty, které jako poslíček doručil. Nakonec se nejprve Al a potom i Fatty málem ožení s Busterem, ale nakonec vše dobře dopadne. Nejlepší v celé grotesce jsou asi scény s Busterem Keatonem, zvlášť jeho nechtěné „tajemné“ pomrkávání po Fattym. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

"Quick, marry us!"     Už som snáď ani nepočítal s tým, že by ma mohla nejaká Fattyho groteska pobaviť, ale stalo sa. Pre mňa zatiaľ jeho najvtipnejší kúsok (či lepšie povedané jediný vtipný), ktorý má pomerne dosť vydarených gagov (aj keď má aj tie trápne, "ohadzovacie"). Páčil sa mi napríklad pekne rozvinutý fór s chloroformom a konečne sa výraznou mierou o zábavu pričinil aj Buster (žmurkanie, predvádzanie svadobných šiat). Zaujal ma aj fór s "prihriatym" zákazníkom, čo v danej dobe nebola obvyklá vec. Videné s veľmi dobrou klavírnou hudbou Antonia Coppolu z roku 2015. ()

Reklama

Reklama