Al a Roscoe oba usilují o dívku Alici. Roscoe ji svádí prstýnkem, Al zase melounem. Buster doručí dívce svatební šaty, obleče si je, aby mohl demonstrovat jejich krásu, a považován takto za Alici, je unesen. (Morien)
Celou dobu jsem se jenom třásla, kdy už se tam objeví ten Buster a rozjede to, ale on se tam nakonec ani moc neohřál. Tlouštíkovy gagy nic moc.(3.1.2010)
Roscoe Arbuckle je od pohledu dobrák. Je velmi roztomilý, a takový je i jeho humor - příjemný, nenáročný. V tomto filmu hraje prodavače v obchodě, který se zasnoubí s dívkou. O tu však stojí i jiný nápadník. Ve filmu se mimo jiné objevuje i Buster Keaton, který je omylem unesen místo dívky (když jí na sobě předvádí svatební šaty!). Neprávem (a u Fattyho to platí obzvlášť!) zapomenuté zlato.(22.5.2006)
Česky Fatty se žení. Fatty pracuje v lékárně a má na starosti hlavně sodovky a zkušební parfémy, do kterých lije chloroform, aby se jimi ženy celé nevoněly. S tím souvisí většina gagů. Sokem v lásce k lékárníkově dceři je mu Al St. John, který se ji zhrzen odmítnutím pokouší uškrtit a později dokonce unést. Unese ovšem Bustera Keatona, který jí zrovna předváděl svatební šaty, které jako poslíček doručil. Nakonec se nejprve Al a potom i Fatty málem ožení s Busterem, ale nakonec vše dobře dopadne. Nejlepší v celé grotesce jsou asi scény s Busterem Keatonem, zvlášť jeho nechtěné „tajemné“ pomrkávání po Fattym.(4.9.2007)