Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství Pěti postrachů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five (více)

Pandí bojovník Po bude čelit možná té největší výzvě, protože dostává na starost první den kung-fu výcviku neposedných žáků ušáčků. Podstata kung-fu nespočívá pouze v úderech a kopech, což se Po snaží svým žákům vylíčit na osobních příbězích Pěti postrachů. Každý z nich musel nejprve objevit tajemství vlastní dokonalosti. Pro Kudlanku to znamenalo objevit moc trpělivosti, Zmije musela projevit svou odvahu, Jeřáb poznával sebedůvěru, Tygřice se učila ovládat svou sílu a Opičák využívat svůj um k dobrému. Jejich poutavé příběhy pomůžou zvídavým ušákům odhalit pravou podstatu světa kung-fu. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

SheldonShamy 

všechny recenze uživatele

Krásný film, který doplňuje příběh o pandovi Po, který všichni známe. Jak se 5 postrachů stalo tím, čím jsou. Děkuji, že to nebylo zbytečně roztažené do hodinového vypravování o ničem. Nejvíce potěšila asi hned začáteční scéna - Něco mnohem těžšího než střetnutí s bandity nebo jinými zloduchy, ano, opravdu se musíš starat o tyhle děti. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátký animák je složený ze zábavných historek o tom, jak se z každého ze členů proslulé Furious Five stal velký bojovník. Kombinuje dvojí techniku animace – zatímco intermezza s Pandou vyprávějící malým „karate králíčkům“ o svých přátelích jsou animovaná ve 3D, samotné příběhy jsou stejně dvojrozměrné a povedené jako úvod Kung Fu Pandy. ()

Reklama

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Po je má nejoblíbenější postava z Pandovské série. Ale vedle něj, patří mezi mé další oblíbené postavy především Zuřivá Pětka. Tam mezi mé další oblíbené postavy patří Tygřice, Opičák, a vlastně všichni. A proto je tu tenhle krátký snímek, který nám trochu poodhalí o jejich původu. Příběh je fajn, hudba také, návrat slavných amerických celebrit je bezva, a to všechno v 25 minutovém filmu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ta animace mě (asi jako každého po pandím celovečeráku) nemile překvapila. To je ale naštěstí první a zároveň poslední zápor a studio DreamWorks na poli animované zábavy opět dokazuje, že umí. Pět příběhů má potřebný spád, neotřelý nápad, je to zábavné a vtipné... Komu se líbil originální snímek z roku 2008, nebude pravděpodobně zklamaný ani z tohoto krátkého filmu. ()

MaxQ69 

všechny recenze uživatele

__Filmové chyby:__ |×××| Podle vyprávění v prvním dílu Kung Fu Pandy, našel Shi Fu Tygřici jako mládě přede dveřma. Ujal se jí, pak ji trénoval a ona se zlepšovala a zlepšovala. Verze, kterou vyprávěl Po v Kung Fu Pandě: Secrets of the Furious Five, se naprosto liší od té původní. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Jaycee Chan, který namluvil mladou opici, je synem Jackieho Chana, který v originále namluvil ve filmu Kung Fu Panda Mistra opici. James Sie, který nadaboval otce zmije, se nejvíce proslavil rolí Jackieho Chana v animovaném seriálu Jackie Chan Adventures. (HappySmile)

Reklama

Reklama