Reklama

Reklama

Garfieldův festival humoru

  • USA Garfield's Fun Fest (více)

Obsahy(1)

Garfield, pravidelný vítěz světového festivalu humoru, si je jistý, že mu v nadcházejícím ročníku soutěže jeho tradiční komediální číslo opět zaručí vítězství. Jeho pomocnice (a přítelkyně) Arlene by si však tentokrát přála změnu. Protože Garfield nesouhlasí, Arlene raději spojí své síly s nejuhlazenějším kocourem ve městě, Ramonem, aby na soutěži společně předvedli dokonalé tango. Na sólové vystoupení ale Garfield není připravený a jeho pověstný vtip je rázem pryč! Čas do zahájení soutěže se neúprosně krátí a Garfieldovi nezbývá, než se s kamarádem Odiem vydat na hledání Svatého grálu smíchu – kouzelného rybníku s vtipnou vodou uprostřed tajemného lesa, o kterém četl v knize pohádek. Na cestě plné hádanek, legrace a svérázných postav v čele s žabákem Freddym bude Garfield muset rozluštit záhadu skutečného vtipu, vrátit se na soutěž včas jako vítěz a hlavně získat zpátky svou Arlene. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (16)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování Garfield šokuje. Mění se základní stavba scénáře, rozšiřuje se motiv lásky Garfielda a Arleny a Nermalovo ego. Středobodem se stává putování za jádrem humoru. Což vůbec není špatné. Netuším proč, ale cele jsem si připadala jak v kouzelném lese u Ušína, který často tak zaměstnával Anču a Pepíka v podobných situacích ;) ()

anderson

všechny recenze uživatele

Na DVD od BlueSky filmu je síce slovenský dabing, ale Garfielda NEDABUJE PETER MARCIN ! Takže diletantizmus pokračuje. HNOJ ! (3.2.2010) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Jasné tento Garfield je určený pre deti...dospelejší sa budú buď nudiť a chcieť ostrejší humor...alebo to vypnú...animácia je typicky TV...poteší možno dobrý dabing a pár vtípkov...preferujem stále komiks pred filmami ()

Looser 

všechny recenze uživatele

Garfieldova cesta k znovunabytí vtipnosti pro nadcházející Fun Fest je trnitá a nejvíc pro diváka. Pokud Vám není 10 a míň asi se moc nenasmějete. Animace jak z večerníčku a scénář jak od Uwe Bolla. Ve filmu se najde jen pár vtipných postaviček jinak je to slabota. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Budu zlá... Jako malá jsem Garfielda doslova žrala.. A né, že by ta animace byla nějak hrozně špatná.. ale ke Garfieldovi se nehodí.. Už ani ten jeho humor není to, co býval.. Ale téhle generaci dětí to asi stačit bude.. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Festival humoru je jen soutěž, kterou tyhle skupiny zakládajjí a Garfield se chce zapojit a děla srandu také. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Bohužel, starý a zábavný 2-D Garfield nás opustil a nahradil ho trojrozměrný kocour, který postrádá humor a paradoxně ten se ve filmu snaží najít... Hmm... Nebudu ale jen kritizovat, animace je docela slušivá, hudba poslouchatelná, a nějaký vtípek s ponaučením se tu také objeví. Je to přece jen film určený pro ty nejmladší a svoji funkci tím splní... 40% ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Často se tady zapomíná u dětských věcí na cílovou skupinu - pro dospěláka, co vyrostl na Garfieldových stripech, je to bezcenná věc, ovšem pro prcky je to dostatečně zábavné, jak jsem se na těch svých mohl přesvědčit a tím pádem to smysl má :o) ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Tento film Vám může pošramotit dobré mínění o Garfieldovi. Pozor na to, Garfield je jinak sympaťák, ale v tomto filmu je to mitomec a stejně tak pitomý je celý film. ()

Memesis 

všechny recenze uživatele

Urcite lepsi jak 3D Garfield! Mno hlavne ze sem se u toho dobre bavil. Asi doporucuju tem co maj radi Garfielda ale pozor zas to neni po stripech. 35,6% ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Volně navazuje na první zdařilejší pokus Garfield šokuje, a tedy tentokrát to působí daleko lépe. Pěkná ukázka hloubky citů Garfielda k Arlene a obráceně... Čeho si cením je pokus posunout se za hranice " známého světa". Závěr a hlavní zápletka jsou celkem povedené, neříkám, že to něčím překvapí, ale snímek nezklame... 50% ()

JUX odpad!

všechny recenze uživatele

K nepreziti. Silena nuda s trapnejma forama. A to to pry ma jen hodinu a ctvrt?!?! Me to pripadalo, jako dve. (CZ dabing.) ()

Reklama

Reklama