Reklama

Reklama

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

Brooke Shields se snažila vykouzlis si dekolt, leč marně. V každém případě je naprosto úchvatný ten interiér, to hlediště, které se rozkládá snad do nekonečné dálky... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Opat vydarena show, niesla sa najme v duchu oslav 60. vyrocia a v mene komikov (vydarene vstupy mali Steve Carrell, Steve Martin, Stephen Colbert, Jon Stewart, Conan O'Brien, Ricky Gervais, Don Rickles a aj Craig Ferguson) a este tiez v mene moderatorov reality show. Bola vzdana pocta serialu MASH (som rad!), asi najviac bola na podiu Tina Fey (tri ci styri krat), kedze je nielen vyborna herecka ale aj scenaristka. Najvacsi uspech mali Mad Men, 30 Rock, John Adams a Recount. Zezlo od CSI verejne predal William Petersen Laurence Fishburne-ovi a za reziu dostal cenu reziser Greg Yaitanes za serial House (za episodu "House's Head" - S04E15). Najlepsia dakovna rec: Tom Smothers, Don Rickles. In Memoriam: Charlton Heston, Sydney Pollack, Isaac "Chef" Hayes. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Tento rok jsou to pro mě trochu podivné filmečky, ale ta atmosféra kolem nich ne neskutečná. Alec Baldwin zazářil. ()

Zajímavosti (1)

  • 60th Primetime Emmy Awards se konalo v neděli 21.září 2008, v nově otevřeném Nokia Theatre v Los Angeles v Kalifornii v USA. (Terva)

Reklama

Reklama