Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Recenze (174)

Cival 

všechny recenze uživatele

Sice klišé nad klišé, dialogy slzopudné až hanba, ale na to, že je to deset let starý, se to ještě celkem slušně drží v mezích koukatelnosti. Hlavně díky hudebním číslům to naní úplně pekelná nuda maximálních rozměrů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $57,319,029Tržby Celosvetovo $71,800,000║ Až moc statické aby sa to ako tak vyrovnalo predošlému filmu, zábavnosť minimálna, herecké výkony na čele s Whoopi Goldberg až moc povrchné nezáživné. Trošku ma prekvapilo meno na režisérskom poste a to Bill Duke, ktorý sa preslávil vo filme Predator ako jeden z Dutchovho (Schwarzenegger) špeciálneho komanda ale musím povedať že tento režisérsky post mu moc nevyšiel. /30%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ta černoška, která se stane hvězdou sboru je docela hezká, ale nic to nepřidá na celkové slabosti druhého dílu Sestry v akci. Na druhou stranu to mohlo skončit mnohem hůře a je jisté, že i přes své kvality nižší než měl první díl si opět Whoopi Goldberg najde své fanoušky. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi černošské spiriuály, gospel či jinou americkou kostelní muziku, snad oceníte několik písniček s poměrně vysokou úrovní. Osobně takovým fanouškem sice nejsem, ale musím uznat, že kdyby ve filmu zůstaly pouze tyto zpěvné scény anebo kdybych měl k mání jenom soundtrack, nejednalo by se o promarněnou práci. Z komediálního hlediska se však musíte velice snažit, být obzvláštním fanouškem tohoto "humoru", anebo v mimořádně příznivé náladě, abyste se párkrát alespoň pousmáli. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman a Miles Goodman: 1. Greatest Medley Ever Told ,2. Never Should've Let You Go ,3. Get Up Offa That Thing/Dancing in the Street ,4. Oh Happy Day ,5. Ball of Confusion (That's What the World Is Today) ,6. His Eye Is on the Sparrow ,7. A Deeper Love ,8. Wandering Eyes ,9. Pay Attention ,10. Ode to Joy ,11. Joyful, Joyful ,12. Ain't No Mountain High Enough , ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príšerná slabota, robustný Bill Duke mal zostať pri herectve (nezabudnuteľný seržant Mac v PREDÁTOROVI). SESTRA V AKCII 2 má zlé všetko, cez trápny podtitulok (OPÄŤ V HABITE) cez nové podporné postavičky (Jennifer Love Hewittová dopláca na zbytočnosť postavy) až po úplne zbytočný dôvod, prečo by sa niečo také malo stať ešte raz. A Thomas Gottschalk k tomu, musím pokračovať? Dokonca už ani osvedčené staré tváre z minula (v čele s Whoopi Goldbergovou a Maggie Smithovou) nedokážu skapané tempo oživiť a keďže už originál bol zaujímavý hlavne kvôli skvelým pesničkám a tie v dvojke TAKMER NIE SÚ (!!!), nemáme sa o čom baviť, nemyslíte? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O dost horsi nez prvni dil, za coz nemuze Whoopi Goldberg, ktera hraje opet dobre, ale hlavne scenar. V podstate se deje to same co v prvnim dile az na to, ze misto sester uci parchanty. Navic tu uz chybi ta kriminalni zapletka z prvniho dilu a misto toho do toho cpou moralni kecy. Aspon ze pisnicky jsou stejne chytlavy jako v jednicce. Proste uz to neni tak zabavny, ale porad to je pohodova podivana, kterou bych rozhodne mezi 200 nejhorsich filmu nedal. A otec Thomas rulezz. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Co to proboha je?Musí mít průměrnej film ještě jedno pokračování?A proč do toho tahaj morální rozkoly typický americký-černošký rodiny? ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

První díl skvělý a jistým způsobem i ojedinělý, ale pokračovaní se opravdu moc nepovedlo, nebýt hudby, která tedy není můj styl, ale na tomhle snímku patrně to nejlepší....... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Proč se zase tohle muselo točit, né že by první díl byl nějakej zázrak, ale byl aspoň zábavnej a nenudící, tohle tomu nešahá ani po kotníky. Samozřejmě chápu že chtěli z danýho námětu vytřískat co nejvíc peněz, ale dalo se to udělat se ctí a nedělat z toho takovou debilitu s naprosto stupidním koncem, kde samozřejmě naši hlavní hrdinové zvítězí s nějakou raperskou sračkou a radujou se jak malý dementi, samozřejmě se tam najdou světlý momenty jako třeba výkon Whoopi Goldberg, která hraje podobně dobře jako v prvním díle, ale na moc dalších světlých momentů si nevzpomínám, ale nakonec ty 2* s odřenýma ušima dám ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když máte úspěšnou rodinnou komedii a chcete vytvořit pokračování? Samozžejmě najmete dětské herce nebo teenagery. Nemám moc rád pokračování úspěšných filmů, většinou nejsou ani zdaleka task dobré jako původní díla. Ale pokračování Sestry v Akci špatné není. Je stejně dobré jako jednička. Whoopi Golbergová se vrací do hábitu, aby zachránila starou církevní školu učením hudby a přetvořila svou třídu z teenagerů-rebelů na nové superstar. Písničky a zpěv je stále skvělý, příběh tentokrát o trošičku propracovanější než v jedničce, ale jen malililinko propracovanější. Pokud se vám líbila jednička, dvojku b jste neměli minout. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Jednička byla opravdu dobrá, stále patří k mým nejoblíbenějším komediím. S pokračováním už je to horší. Kromě Whoopi Goldberg je to děs. Takže ty dvě hvězdičky jsou za vzpomínky na skvělou jedničku a za Whoopi. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tento diel, keby niet tých habitov, tak vlastne ani nespoznám, že to malo niečo spoločné s predchádzajúcim dielom. Dať do pozoru ďalšiu triedu už prestáva byť zaujímavý 'nápad'. A naozaj to Whoopi nezachraňuje. Pár krát som sa pousmial, poklepkal si nohou pri pesničkách, vyzdvihujem dabing a to je asi tak všetko. 50%. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Otče náš, jenž si na nebesích, posvěť prznění tvé jakož i prznitele tím pověřené. Zase a pořád platí pravidlo o tom, že když první kost divákům zachutná, tak hbitě musí smečka dostat další. A ruku v ruce s ním doufají tvůrci, že jejich kiksy jim oproti prvním dílům diváci prominou. Neprominem, neštvěte! Whoopi byla původně celkem vtipná, měla docela slušně napsaný scénář a jako komička se v něm uměla zorientovat. Jenže tentokrát jí předhodili spletenec nezábavnýho tlachání o morálce a předvídatelných starostí v roli pedagožky. Prý že je v hábitu jak sešněrovaná? No tak ho musel v tom hábitu strašit i James Orr a spol, když klapali u PéCéčka scénář. Ten je tak primitivní a nezajímavý, jako brožurka na používání suchách záchodů. Bill Duke sice kdysi nakopával pozadí Predátora, ale jako režisér nic moc. Z hereckého osazenstva lze vyzdvihnout jen hlas Lauryn Hill (zpěvačka od Fugees, jistě si vzpomenete na jejich hitovku Killing Me Softly), Pro legendárního pistolníka Jamese Coburna je tohle jedna z jeho nejtrapnějších hereckých kreací v kariéře. Jen otec Thomas a jeho svérázné řidičské schopnosti stojí za usmání. Proč je to u mě za 1? Jako komedie to není vtipný, jako sociální drama to není vážný, jako muzikál to není muzikální (když je tam pár písniček, ještě to neznamená, že to musí být hudební film) a jako brakové pokračování ucházejícího prvního dílu celkem adekvátní. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kravinka (= veterán videopůjčoven a hit poloviny 90. let) ;) Jenn Love Hewitt tu má navíc pěknou etudku na téma, jsem děvče s pudřenkou stále při sobě. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Po zrelej úvahe, som pôvodné 2* zmenil na 3 - aj to jedine kvôli duetu a neskutočne krásnej "Oh Happy Day", pri ktorej sa mi zježili všetky chlpy . Inak slabučké, miestami úbohé a niekedy až infantílne. Čerešničkou úbohosti bol Thomas Gottschalk .... Odkiaľ ho, preboha, vyhrabali ?!? ()

Reklama

Reklama