Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tori Spelling pracuje jako asistentka v právnické kanceláři. Při zranění hlavy získává schopnost číst cizí myšlenky. Ty může zužitkovat, když je nalezena zavražděná mladá herečka. Prokurátorka Holly získá po drobném úrazu hlavy schopnost číst myšlenky. Díky tomu nejen zjistí, o co jde jejímu ženatému milenci, takže ho může okamžitě vyhodit, ale také objeví pravdu o případu, který jí nedá spát. Nevěří totiž, že senátorovu asistentku zavraždil zlodějíček, u něhož se našly její kreditní karty a který pak za záhadných okolností zemřel ve vězení. Pátrání ji zavede na stopu, která se však jejímu nadřízenému vůbec nelíbí, protože vede přímo k senátorovi. Jak má Holly šéfa přesvědčit, když ani nemůže vysvětlit, jak se k informacím dostala? Možná jí pomůže sympatický detektiv Max. A možná nejen s případem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

5150 

všechny recenze uživatele

Tak nevim kdo co čekal od filmu s Tori Spelling v hlavní roli, ale není to tak hrozné. Jako vážný thriller asi ne, ale jako zábavná oddechovka rozhodně ano. ()

Pagliacci odpad!

všechny recenze uživatele

Hroznej film.Tori tady válcuje diváka svým hereckým talentem stejně, jako kdysi dávno v Beverly Hills, tudíž totálně zbytečný film obohacuje svými pečlivými hereckými grimasami, které ji naučil asi Joey Tribiani. I bez ní by to byla dost hrůza zejména kvůli všudypřítomné lacinosti, kdy všechno vypadá jak z papundeklu a v neposlední řadě absenci režie(přislo mi, že si tu všichni běhají a mluví jak se jim zrovna chce). Upřímně škoda času. ()

Booxtronic 

všechny recenze uživatele

Za mě má film jen dvě, ale zcela zásadní chyby. Jednou z nich je konec, který je absolutně laciný a hloupý. Druhou je snaha o přimíchání nadpřirozena. Myslím si, že by to byla i celkem zdařilá kriminálka ze soudního prostředí, kdyby se ji tvůrci konstantně nepokoušeli zničit hloupými vizemi hlavní hrdinky a její nové mystické kámošky. Čtení myšlenek bych ještě překousl, ale tohle už bylo moc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní thriller ve kterém mírně nesympatická Tori Spelling hraje soudní žalobkyni, která po úrazu hlavy získá načas schopnost číst druhým lidem myšlenky což ji pomáhá v objasnění tajemné vraždy v politických kruzích. Námět zní zajímavě a Spellingová hraje docela slušně, ale celkové fádní zpracování zabíjí každou kloudnou myšlenku a táhne film podprůměr. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama