Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 0/10 Děj -1/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +NE -tenhle film je omyl/// První dojmy po prvních 15ti minutách: Pěkně sux. S Transformers to má společnýho možná tak název. Čeština je hrozná. Tagalština (tak se mluví na Filipínách a v tomto filmu) je ještě horší. Je to mix mezi maďarštinou a nějakým indiánským nářečím. Jak lahodná je oproti tomu mandarijština. O japonštině, činštině nebo korejštině ani nemluvě. Lidi tady žijou jak cigáni (i když první záběry vypadali jak z Terminátora 4). Zpracování s trochou nadsázky působí jak od tvůrců českých krátkometrážních sci-fi snímků. Všude samej bordel, odpadky apd. na to ani nepotřebují složitě hledat lokace. A v neposlední řadě boje působí jako ze seriálu Strážci vesmíru. Po půhodině sledování fakt trpím. Původní ani český dabing se nedá poslouchat, jiný na výběr není. Střelba je shodná se střelbou, kterou zažívám na Airsoftu. Pochválit mohu alespoň slušně znějící hudbu a pěkný kočky. První roboti se objeví po hodině a vypadají jako plechovky od piva...v zápětí se objevil hodnej robot, ten vypadá o něco lépe, podobá se obranému robotu z Metrix: Revolution, taky je ovládán člověkem...po hodině a čtvrt koukám, že tam je něco co vypadá jako Alien a moje deprese stoupá...pak přichází velké finále a jí nevím co říct. Dojde vám to co vám ještě nedošlo:špatná choregrafie, nesmyslné dialogy, přehrávání všech herců, vykrádání jiných filmů. Zítra za něj budu chtít vrátit peníze./// Celkem 12%/// PS: Peníze mi dneska vrátili. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem dlooouho přemýšlel (a vlastně ještě i teď, při psaní přemýšlím) jak tenhle... tuhle... tohle... ohodnotit. Dobře, z filmařského hledniska je to totálně nehodnotitelné. Tenfilm nemá dobré herce, nemá dobrý děj, nemá kvalitní scénář a už vůbec nemá kvalitní triky. Přesto, když jsem si tento film pustil, zažíval jsem jakési podivné... dalo by se to nazvat až vzrušením. Bylo to tak špatné, že se na to pomalu nedalo dívat, ale přesto jsem nemohl vypnout dvd přehrávač... Už jen za to si to zaslouží těch pět :-D ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Ultimátní bad movie: velcí roboti, špatné triky, absurdní přehrávání, vykrádání slavných sci-fi (Vetřelci, Star Wars, Riddick), nacionalistická pompéznost, 80s style roztrhané džínsy, otravná děcka, ženské postavy ztvárněné výhradně modelkami a jako koruna všemu poselství "Save the Earth, Recycle" (proto původní název Resiklo). Klíčem k filmu je obtloustlý představitel hlavního hrdiny (působí jak pěst na oko mezi okolními vyrýsovanými hezouny a vnadnými modelkami) Ramon Revilla Jr., což je populární filipínský herec, který podobně jako spousta jeho kolegů vstoupil do politiky. Resiklo je evidentně dílem jeho předvolební kampaně, neboť vedle posilování národní hrdosti Filipínců také obsahuje okatá prohlášení o tom, co je potřeba dělat pro budoucnost dětí, jak jsou stařešinové slepě konzervativní a samozřejmě zdůrazňuje potřebu recyklovat. Vtip filmu pak spočívá v tom, že mecha (velcí bojoví roboti pilotovaní lidmi), kteří vyhrají bitvu proti mimozemským dobyvatelům, jsou z recyklovaného materiálu :) PS: Film nenáleží do Transformers franšízy, byl pouze na Filipínách vyroben na základě ohromného komerčního úspěchu Bayových Transformers. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak v tomhle filmu bylo všechno, jak mělo být. Neherci nehráli, neznámý režisér se známým nestal, levné triky nebyly dobré, scénář napsala zfetovaná opice, která viděla Transformers, Válku světů, Vetřelce a pár dalších scifáren, které bezostyšně vykrádala a vykrádala. Jednu hvězdu dávám za odvahu vůbec něco takového natočit a za to, že to není megakatastrofa, ale pouze béčko. Rozhodně existují horší (a ty se někdy dostanou i do kin).__P.S. S Transforméry to samozřejmě (krom vykrádání) nemá nic společného - to jen tuzemský distributor je pablb. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

Tak toto je omyl! Film jsem dostal od dědy ve stejný den, co vyšla Transformers 2 já byl šťastnej já byl natěšenej ale coto!? Všichni říkali jak je to lepší jak jednička... asi jsem divnej nebo ne, než jsem se dopátral k tomu, že tohle je nějaká Filipínská kokotina! Néééé To DVD jsem někam pohodil a pohozené tam i zůstane! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Jednu z hlavních rolí si měla střihnout Angelica Panganiban, ale kvůli nabitému kalendáři odmítla. Nakonec ji nahradila Iya Villania. (Cheeker)
  • Původně měl ve filmu hrát i Angel Locsin. (Cheeker)

Reklama

Reklama