Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Globální katastrofa v blízké budoucnotsi přivede vetřelce, kteří ohrozí naší planetu. Crisval, bývalý plukovník, neochotný hrdina musí povstat, aby vedl skupinu pochybných bojovníků. Aby uspěli, musí bojovat s vyspělými soupeři stvořenými z recyklovaných částí zapomenutých strojů. V této válce za přežití lidí musí láska a víra být tou nejsilnější zbraní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Lorge 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem dlooouho přemýšlel (a vlastně ještě i teď, při psaní přemýšlím) jak tenhle... tuhle... tohle... ohodnotit. Dobře, z filmařského hledniska je to totálně nehodnotitelné. Tenfilm nemá dobré herce, nemá dobrý děj, nemá kvalitní scénář a už vůbec nemá kvalitní triky. Přesto, když jsem si tento film pustil, zažíval jsem jakési podivné... dalo by se to nazvat až vzrušením. Bylo to tak špatné, že se na to pomalu nedalo dívat, ale přesto jsem nemohl vypnout dvd přehrávač... Už jen za to si to zaslouží těch pět :-D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Človek celý čas pozerania filmu rozmýšľa nad tým, či je to vlastne patriotický homage všetkému sci-fi fantasy, ktorý v histórii kinematografie vznikol, alebo len proste zle napísaný, natočený a zahraný film. Guľáš, ktorý možno chutí viac, ak si pred tým vytrávite pol litrom 52ky, alebo ak máte proste rozpoloženú náladu a nevadilo by vám, ani keby sa k Zemi blížila smrtiaca kométa. Takýmto snímkom zvyknem dávať maximum, to by ale museli baviť viac, ako tento paskvil. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Bohužel na tomhle snímku nejsou nejhorší efekty (s čímž jsem tak nějak počítal), ale samotní "herci". Na obalu dvd je nápis: FILM ROKU. No dejme tomu, že jde o záměnu s Bayovejma Transformers nebo že by tam mělo být "filipínský film roku". Když by se film odvíjel v duchu závěrečný robo-bitvy, fajn, to se docela dalo, ale ten zbytek... Dám 2* za snahu a na podporu filipínský filmový produkce, ale dát víc, to by byla urážka Bayova opusu :) ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Smrtiaci filmový vírus, dejová katastrofa, predpotopné efekty! Toto bolo niečo otrasné. Čisto gumený film. Gumený dej, gumení herci, gumené zbrane, gumené brnenia, gumení roboti, gumené dialógy, či hlášky. Počas sledovania filmu mi normálne začali krútiť črevá, dostával som kŕče do nôh, trošku mi zošediveli vlasy a mám pocit, že film zapôsobil aj na moju demenciu. Navyše ani môj DVD prehrávač si nezaslúži prehrávať takéto bohapusté sračky, tak som sa mu po skončení filmu radšej ospravedlnil. 0%. ()

plynar odpad!

všechny recenze uživatele

chyba si ten filmi zhánět a doufat, že to bude za něco stát kvůli tomu, že je v názvu napsáno Transformers, je naprosto naivní. jediný, co se v tom transformuje je špatnej film ještě k horšímu. po prvních 10 min sem si říkal, že to je sračka, ale to co sem říkal po 20 min už se sem nedá napsat. pokud se někdo chce kouknout ještě někdy na Bayovy Transformers, tak rozhodně nedoporučuju předtím zhlídnout tento "film" ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Původně měl ve filmu hrát i Angel Locsin. (Cheeker)
  • Jednu z hlavních rolí si měla střihnout Angelica Panganiban, ale kvůli nabitému kalendáři odmítla. Nakonec ji nahradila Iya Villania. (Cheeker)

Reklama

Reklama